2777
2789
عنوان

کیابچشون شیرخشکیه چندساله بوده شیرخشکوقطع کردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 71 پست
بدبختی اینه به پروتئین شیرهم حساسیت داره. الان بهش ببلاک آی آر میدم شیرخشک سنگین نمیسازه بهش

عزیزم بچه منم حساسیت داره هرجا رفتم واسه شیر خشک مخصوص گیرم نیومد شیر خودمم کمه  هی هم گفتن قوطی ۲میلیون پولشه شیر خشک نده (البته پولش مسئله ای نبود ) 

...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره

پسر منم رفلاکس داشت بهش دارو میدادم تو غذا هاشم خیلی رعایت میکردم هرچیزی رو نمیتونست بخوره بیشتر میلش به کته و سوپ بود تو کته اش مرغ و سبزیجات پخته میکس میکردم میریختم میخورد بیشتر غذاهاشو میکس میخورد

بخاطر اسمم منو ریپلای نکن من اصلا جاری ندارم...هر اسمی زدم برای کاربریم قبول نکرد از 

اره

بچه هایی ک شیر ب شیرن بزرگه حسودی کوچیکه رو می‌کنه هر سری ب کوچیکه شیر میدی بزرگه هم میخاد من درکت میکنم بچه های منم مثه مال شمان

خدا مرسی بخاطر فندقی ک تو دلم کاشتی  الهی ک دامن همه ی منتظرا سبز سبز بشه.
خوشبحالت منکع دیگه کم آوردم یه بچه سه ماهه ام دارم تابرااون شیرخشک درست میکنم اینم میگه جی جی خیلی ت ...

به جاش شیر پاستوریزه بده بهش 

من اینجوری کردم 

الان روزی دولیوان شیر میخوره عادت کرده

مگر مرگ ببرد مرا....
من به جای تو بودم زورش میکردم غذا بخوره 

نمیخوره آخه فکرکن میخام ببرمش حموم تازگیا خیلی بدش میاد هرچی چاخانش میکنیم هرکارمیکنیم نمیشه میزنم زیرگروه اینقدروخودش فشارمیاره که بالامیاره ماهمیشه همین داستانوداریم یعنی الان من بگم بریم حموم میخادگریه کنه یامیگه لالادارم که نبرمش حموم

چجوری ازش گرفتی راحت غذامیخوره دخترمن خیلی حساسه نمیدونم چه مشکلی توابع غذاداره غذابایدریزباشه یااگه ...

اولش خیلی غذا رو پوره و له می کردی؟

من دوست آنشرلی ام و دوست تویی که نمیشناسمت :) شخصیت اصلی داستان زندگی تو نیستم اما اینجا کنارتم، برای آرزوها و هدف های خوب تشویقت می کنم، وقتی اشتباه میکنی بهت تذکر میدم ،موقع نگرانی و غصه ها درکت می کنم، به سئوالاتی که میپرسی جواب میدم و برات آرزوهای خوب دارم.                                                    

من تا ۲ سالگی دادم ولی دکترش دعوام کرد و گفت بعد یکسالگی باید قطع میکردی و شیر پاستوریزه میدادی به جاش 

میدونی این شیرخشکا عوارض هم دارن؟ بچه هم از غذا خوردن میمونه هم اینه توی بزرگسالی باعث دیابت میشه اگه زیاد بخوره 

شیرپاستوریزه بریز توی شیشه بده بخوره 

عزیزم من پسرم شیر خشکی بود تا دوسال خورده ای خورد ب هیچ طریقی نمیتونستم بگیرمش از شیشع آمدم توی شیرش ...

خخخخ جدا پس منم همین کارو بکنم بنظرت الان وقتشه؟دوسالو۱ماهشه