2777
2789
عنوان

کیابچشون شیرخشکیه چندساله بوده شیرخشکوقطع کردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 71 پست
شما باید شیر خشک رو از یادش ببری من بچه م سه سالشه هنوزم بهش باشیشه شیر میدم اما وقتی خوابه و متوج ...

خودمم ازخدامه زودتربگیرمش الان شیرخشکشونصف اونچیزی که بایدبریزموریختم مزه آب میده دیدم یکم خوردبازگذاشت کناریکم که بازی کردبازاومدسمت شیشه اش

بازدخترمن ازاول ازپستونک بدش میومدخودمم دوست نداشتم بدم بهش.اره منم هنوز نتونستم ازپوشک بگیرمش موندم ...

منم برای جفتشون پوشک میگیرم ولی شیرخشک نمیدم دیگه

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آها دقیقا پس میفهمی مشکلمو بخدادیگه موندم چکارکنم بنظرت خوب میشن؟

والا منم دیگه درمونده شدم،نه برنج میخوره نه چیزی همه میگن تو میکس کردی بد عادت شده،میگم بابا از اول نخورد مجبور شدم میکس کنم،والا میگم شاید همه دندونهاش دربیاد خوب شه نمیدونم که

خدایا شکرت🥰پسر کوچولومو سالم بهم بخشیدی شکرت شکرت
والا منم دیگه درمونده شدم،نه برنج میخوره نه چیزی همه میگن تو میکس کردی بد عادت شده،میگم بابا از اول ...

دقیقابمنم میگم حتماازاول میکس کردی آخه وقتی دیدم همش بالامیاره گفتم میکسشون کنم که بتونه بخوره.مامانم گفت کامش پایینه نوزادکه بوده کامشوندادیم بالا.یه بازم بردمش پارسال پیش  بندی  که ببینه چیزی توگلوش گیرنکرده که گفت نه بحساب  خودش بندی کامشم دادبالا.ولی هنوزم همون مشکلوداره 

دقیقابمنم میگم حتماازاول میکس کردی آخه وقتی دیدم همش بالامیاره گفتم میکسشون کنم که بتونه بخوره.مامان ...

نه از اون نیست،کلا مزاجشون بده یه چیز یکم درسته باشه پسرم قورتش نمیده حالش بهم میزنه بد غذا هستن متاسفانه☹️همه چیرو داخل سوپ مجبور میشم بهش بدم

خدایا شکرت🥰پسر کوچولومو سالم بهم بخشیدی شکرت شکرت
من از یکسالگی میدادم اشتباه کردم یهنی یه وعده شیر خشک میدادم ی وعده پاستوریزه

خیلیا همینجوری دادن لابد به بچتون سازگار بوده اگه نبود واکنش نشون میداد دیگه در کل این دوره نگرانی هایی داره بزرگ میشن و کلی تغییر میکنن مثلا پسر من زیر یکسال بقدری چاق بود که همه میگفتن آخر از چاقی مریض میشه الان همه میگن چقد لاغر شده با اینکه خوراکش خوبه 

بخاطر اسمم منو ریپلای نکن من اصلا جاری ندارم...هر اسمی زدم برای کاربریم قبول نکرد از