2777
2789

اگر تجربه سزارین با بی حسی و بیهوشی هر دو را داشتین کدوم پیشنهاد میکنین ؟ 

من خودم سزارین با بیهوشی بودم قبلاً ، آیا بیحسی حالتون بعد عمل بهتر بوده ؟ 

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏

بله بیحسی خوبیش اینه همون لحظه بچتو میتونی ببینی 

من بعد چهارسال خوبم

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی حسی بهتره چون بیهوشی خیلی عوارض داره

کمر درد و اینها نداشتی بعدش ؟

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏

منم موندم چیکار کنم...اون دفعه بی حسی بودم بد نبود راضی بودم... الان نمیدونم کدومو انتخاب کنم از بیهوشی میترسم دکترم میگه عوارض بی حسی بیشتره...☹️😓

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟
بله بیحسی خوبیش اینه همون لحظه بچتو میتونی ببینی  من بعد چهارسال خوبم

اره همین دیدن نینی را خیلی دوست دارم که همون لحظه ببینمش 😍

بیحسی خیلی بهتره فقط بعدش ممکنه سردرد  بشی  چون نباید بالشت زیر سرت بزاری و حرف بزنی. من بعد عمل رفتم خونه و روز بعدش به خلطر سر درد. دوباره رفتم بیمارستان بستری شدم 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5285114/%d9%84%db%8c%d9%86%da%a9-%d8%ad%d8%b0%d9%81-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%88-%d9%be%d8%b3%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c
بی حسی بهتره، اگه مشکل خاصی نباشه. من بی حسی بودم سر عمل حالم بد شد فشار خون و ضربان قلبم خیلی رفت ب ...

ترسیده بودی ؟ 

بیهوشی خوب نیس 

یهو درد رو متوجه میشی

بی حسی بهتره کم کم درد رو میفهمی

من که سردرد و کمر درد نداشتم اصلا

ترانه تنهایی هام تو…#شادمهر ♠️♥️♣️♦️               ‌                    

بیهوشی که بودم بعد به هوش اومدن تو ریکاوری و دردش و بعدشم یادم میاد سرفه های وحشتناک 😣