2777
2789
عنوان

مامانهایی که سزارین شدین لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 18 پست

من بی حس بودم

وسطاش خواب آور دادن بهم

تو ریکاوری هی خواب و بیدار میشدم

۱۱ شب رفتم بخش و تا صبح با مامانم حرف زدیم

بعد چهار ساعت دردام شروع شد

ماساژ رحم رو هم حیت بی‌حسی انجام دادن 

تکون نخوردم

سردرد نداشتم

کمردرد تا حدود یک ماه

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

من خیلی دو دل بودم کلی با خودم کلنجار رفتم اخر تصمیمم به بی حسی شد تا جایی که من تحقیق کردم و پرسیدم بی حسی خوبیاش اینه بی حسی کم کم از بدن خارج می شه تحمل درد برات راحت تره کامل هوشیاری تولد نی نی و می بینی می تونی باهاش صحبت کنی خواب الود نیستی شکم هم تو بی حسی فشار می دن کمتر اذیت می شی بدیش اینه بعدداز عمل اصلا نباید تکون بخوری مایعات و کافئین زیاد بخوری عوارض بی حسی از بدنت خارج بشه تا سردرد کمردرد نگیری البته به مهارت دکتر مواد بی حسی هم بستگی داره ممکنه خدایی نکرده چند بار تزریق کنن بی حس نشی اخرش بیهوش کنن که این خیلی بده عوارض هر دو باید تحمل کنی موقع تزریق هر کار دکتر گفت گوش بده اصلا تکون نخور اصلا هم نترس چون دردش در حد امپول معمولیه  من کلا از بچگی کمردرد های بدی داشتم می ترسیدم کمردرد بی حسی هم اضافه بشه دیگه اصلا نتونم از بچم مراقبت کنم الان هم توکل بخدا کردم انشالله که کمردردم بدتر نشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوبار با بیهوشی عمل کردم بار اول حساسیت نشون دادم سرفه نفس تنگی تا یک هفته داشتم ۴ یا ۵ ساعتم گیج و خواب الود بودم ولی خواب خیلی خیلی شیرین بغیر از اون هیچ عوارضی برام نداشت بار دوم که بیهوشم کردن گفتم سری پیش نفس تنگی داشتم که گفتن برات امپول ضد التهاب می زنیم خداییش خیلی عالی بود دیگه هیچ عوارضی نداشت فقط انگار چند ساعت خواب عمیق داشتم بعد تو بخش بیدار شدم اما واسه زایمان فرق داره بخاطر اینکه دارو رو جنین تاثیر نزاره تو ۳ دقیقه باید بچه رو خارج کنن که دکتر باید مهارتش بالا باشه والا کسل و بی حال می شه 

بی حسی بهتره، اگه مشکل خاصی نباشه. من بی حسی بودم سر عمل حالم بد شد فشار خون و ضربان قلبم خیلی رفت ب ...

با اجازه استارتر،عزیزم منم فکر میکنم همینطور شدم چون بعد دنیا اومدن بچه هیچی نفهمیدم ولی یکی دو ساعت بعدش یه سوالایی ازم پرسیدن که بفهمن هوشیارم یا نه و بعد که جواب درست دادم بردنم بخش،چه طوری میتونم بفهمم که منم بیهوش کردن یا نه اخه عملمم دکتر گفت یکی از سخت ترین عملاشون بوده و مجبور شدن جراح عمومی صدا کنن حین عملم برای برداشتن سپتوم رحمم

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇