الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
درسته ولی هنوز کلی فرصت داری باید بشینی خوب فکر کنی زود زود تصمیم نگیر من به مامانم گفتم تا ۳۰ سالگیم معلوم نی ازدواج کنم میگه خودت میای میگی شوهر میخام گفتم نمیگم😂😂😂
عجیبه همه ۱۸ ساله ها دارن طلاق میگیرن. بعد ما که سنمون بالای ۲۴ سال هست خواستگاری نیست که ازدواج کنیم. عجب زمانه ای شده.
تو این تایپیک ۳ تا ۱۸ ساله بودن
خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤
خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤
من چندماهیه کار میکنم دستم تو جیب خودمه میخام خودم درامد داشته باشم در اینده مستقل بشم و نیاز به کسی نداشته باشم یا اگه نشد میخام درسمو ادامه بدم تا بلکه یه مدرکی بگیرم بتونم
الهی عزیزم امیدوارم یه مرد ایده ال و خوب نصیبت بشه خوشبخت بشی ناراحت اینم نباش که چند سالته واسه خوش ...
چی بگم عزیزم.
احساس میکنم نمیتونم عاشقانه کسی رو دوست داشته باشم. دیگه تمام شد
چی بگم عزیزم. احساس میکنم نمیتونم عاشقانه کسی رو دوست داشته باشم. دیگه تمام شد
نه اینطور نیست تو فقط نا امید شدی امیدتو از دست نده گل ، ماهی رو هر وقت از اب بگیری تازس امیدوارم ادم امن زندگیتو پیدا کنی منم احساس نا امیدی داشتم ولی الان اعتماد بنفس دارم اعتماد بنفستو ببر بالا به خودت حرفای قشنگ بزن تو مگه از دخترای دیگه چی کم داری که نتونی خوشبخت بشی؟