2777
2789
عنوان

اونایی که طلاق گرفتین...

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 45 پست

همه زندگی ک تو ازدواج خلاصه نمیشه مخصوصا واسه شمایی ک ۱۸ سالته....مشکلت پس چیه ک داری جدا میشی؟میترسم یه چی بگم ناراحت شی جدیدا خیلی رُک شدم....استارتر جان میتونی تو زندگی موفقیتای دیگه ای هم ب دست بیاری غیر از ازدواج.

۱۴۰۲/۲/۲۱ تاریخی که مادرم آسمانی شد🖤...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز تاپیکا گروه سنی شده همشون باردار و طلاق زیر ۱۸  یا تهاجم شده ب سایت یا ما هنوز بیدار نشد ...

اینا واقعیته،شما باور نمیکنید،ما تجربشون می کنیم

👑پادشاه جهنم خودت باش،نه کارگر بهشت دیگران👑
نه عزیزم بگو

مطمئنی؟

میگم....

وقتی هنوز جدا نشدی داری ب ازدواج بعدیت فکرمیکنی؟این مشکل اول حل کن بعد مرحله بعدی....اگه ازدواج دوس داری چرا سره همین خونه زندگیت نمیمونی؟دیگه خیلی شرایطت حاد باشه و طلاق گرفتی مثلا؛؛؛؛یکم صبر کن بذار یکم پخته تر شی زود ازدواج نکن از چاله نیفتی تو چاه.

اینا واقعیته،شما باور نمیکنید،ما تجربشون می کنیم

خوب چرا واقعا 

چرا باید تو سنی ک تازه باید شروع کنی از مجردی لذت ببری باید مادر بشی یا طلاق بگیری

یا درگیر مشکلات زنانه بشی

دردناک

همه زندگی ک تو ازدواج خلاصه نمیشه مخصوصا واسه شمایی ک ۱۸ سالته....مشکلت پس چیه ک داری جدا میشی؟میترس ...

ببین شاید خودش نخاسته ازدواج کنه شاید به زور خانواده بوده شاید یه مشکلات دیگه ای بوده نمیتونی ادمارو قضاوت کنی من به شخصه تحت هیچ فشاری نبودم بخاطر حرف دوستام تن به ازدواج دادم چون بچه بودم چون عقلم کار نمیکرد ادما گاهی وقتا دچار اشتباه میشن اینطوری نگو منی که الان ۱۸ سالمه منم دلم میخاد مجرد بودم و خوشی میکردم

منم ۱۸ سالمه طلاق دارم میگیرم چرا حالت بده؟ مگه از زندگیت راضی بودی بیشتر توضیح میدی برام؟ چون حالتو ...

راضی نبودم اما خب اینکه مطلقه بشم و هم نمیخواستم...

کاربری دست دو نفره عزیزان
ببین شاید خودش نخاسته ازدواج کنه شاید به زور خانواده بوده شاید یه مشکلات دیگه ای بوده نمیتونی ادمارو ...

من الان گفتم چرا ۱۸ سالت بود ازدواج کردی؟اصلا خوندی چی گفتم دخترم؟اول بخون ببین چی گفتم....حرف من اصلا چیز دیگه بود ولی چون متوجه نشدی دوباره خلاصه میگم....

گفتم اول این مشکلتو حل کن بعد فکرازدواج باش

من چیکار دارم چرا ازدواج کرده کی مجبورش کرده واسه چی اصلا ازدواج کرده اصلا بمن ربطی نداره ب هردلیلی ک خواسته الانم داره طلاق میگیره بازم ب هر دلیلییییییی بازم ب من ربطی نداره بمن چ ک قضاوتش کنم؟؟؟؟؟؟حرفم این بود صبر کن فکر ازدواج بعدی نباش همین....واقعا همین بود.

ببین شاید خودش نخاسته ازدواج کنه شاید به زور خانواده بوده شاید یه مشکلات دیگه ای بوده نمیتونی ادمارو ...

منم دقیقا تحت تاثیر حرفای دوستام...

مطمئنی؟ میگم.... وقتی هنوز جدا نشدی داری ب ازدواج بعدیت فکرمیکنی؟این مشکل اول حل کن بعد مرحله بعدی ...

نمیشه،هیچ جوره نمیشه موند سرهمین زندگی

منم دقیقا تحت تاثیر حرفای دوستام...

وای چقد مزخرفههههه الان اون دوستم که منو تحت تاثیر قرار داد خودش یه ازدواج موفق داشته قبل اونم با هزارویک ادم مختلف رل زد اصن ادم ماتحتش میسوزه وقتی زندگی خودش اینجوری خراب میشه اصلا حسودی به زندگیش نمیکنم ولی کاشکی با حرفای بچگونشون ذهن مارم خراب نمیکردن البته خودمونم مقصریم