2777
2789
عنوان

ادرس نذری مشهد

50645 بازدید | 25 پست
👈ایستگاه صلواتی فلافل هرشب از ساعت ۲۲:۳۰ مسجد حضرت سجاد علیه السلام بلوار سجاد 👈شله شب عاشورا هاشمی نژاد٩ حسینیه ام البنین ساعت 7:30 شله ظهر عاشورا مسجد حسینی آبکوه نبش آبکوه ٢٩ 👈شله سطلی ظهر عاشورا دوره میدون کوکا اول مراسم شبیه خوانی بعده اذان هم شله سطلی 👈شله ظهر تاسوعا دستغیب ٣٣ 👈شله سید رضئ ١١ صبح تاسوعا ساعت ١١ 👈هاشمیه ٦٢ هر شب پذیرایی پلو قیمه 👈شله ظهر عاشورا ییلاق عنبران رستوران دربند 👈خیابان سناباد خیابان آبکو حسینیه امام علی هر شب از ساعت 7 تا 9 جلسه به همراه شام 👈میثم شمالی قبل ازمیثم 2 کنار ایستگاه صلواتی 8و9و10 محرم ساعت 19تا21 👈شله ظهر تاسوعا: بلوار شیرودی حسینیه حضرت زینب 👈شله ظهر تاسوعا تالارکسری چهارراه پل خاکی 👈شله ظهرتاسوعا پیروزئ١٨ مسجد حضرت ابوالفضل 👈سناباد خیابان آبکو حسینیه امام علی هر شب از ساعت 7 تا 9 جلسه به همراه شام ( چلو کباب.چلو جوجه.شله) 👈ظهر عاشورا بعد از نماز اندیشه19 مسجد امام سجاد (شله) 👈احمد آباد ، انتهای بلوار رضا مسجدالرضا تاسوعا شله شام 👈چهارراه میدان بار .نبش مطهری 2 .مسجد زینبیه... 👈یک شنبه الی سه شنبه ساعت 10 خیام 40 مسجد حضرت محسن شام 👈شله مشهدی: هر شب شام ساعت 9 تا 11 امام رضا 66 شام میدن چه شامی هر شب یه نوع امکان دادن شله هم هست البته شهید صدر 3 مسجد موسی ابن جعفر هم شام میده ساعت 9 به بعد ولی بچه ها میگن شام امام رضا 66 بهتره بازم برین تست کنین مرسی 👈بلوار هاشمی مسجد چهارده معصوم 👈صبح عاشورا شله بفرس بره بچه ها قاسم آباد بی نصیب نمانن 👈آدرس شله سرافرازان 35 مسجد محمد رسول الله ناهار روز عاشورا 👈ادرس شام بلوار فکوری ، قبل اداره پست ، دست راست ، دارالقران هرشب هموجوووور 👈ادرس شله فلسطین دستغیب 19 پلاک 34 صبحانه روز تاسوعا 👈ادرس شله برای بچه های ساختمون 👈مسجد جامع ساختمون ، ناهار شله روز عاشورا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخی یاد علی مشدی افتادم و خاطره شله نذری گرفتنش روح مادرش شاد😔
زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
نانا تو رو خدایوقت با احساسات ما بازی نکنی شوخی نیست که ! من خیلی وضعم خرابه ها اسباب کشی کردم دست تنها اصلا هم حال پخت وپز ندارم شوهرمم از اوناست که برای رفتن نذری گرفتن خیای باید نازشو بکشم نره دست خالی بیاد آبروم بره !! میشه حقیقت بودن پستتو ثابت کنی عزیزم
آدرس میدم قربون دستت برا 4 نفر بیار دم خونمون . قول میدم وقتی خوردم حرفتو باور کنم تازه به همه هم همین جا میگم لایکت کنن از خجالت کرایه تاکسیتم دربیایم یوقت خدای نکرده مدیونت نمونم.خوبه عزیزگلم؟