اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
خب وقتی پریودی یه پتو کوچولو از اینا که اندازه بچه هاس بذار روی تشک
یا شبا دو تا نوار بذار
خجالت نداره که
ممکنه برای هرکسی پیش بیاد چیز عجیبی نیست
همیشه هم لباس زیر بپوش
باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمههای راه رها شد و به سیاهچالهی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /
سلام عزیزم بهتری الان ؟ چقد خودتو سر زنش میکنی دختر تو که خبر نداشتی صبح عادت میشی که شور/ت نوار بزاری اینقد خودتو ناراحت نکن خوب به جاش میتونی از مامانت کمک بگیری ی قرص بخوری برا کمر دردت و کم کم تمیزش کنی گلم بیخیال خواهر بردارت برات مهم نباشه بلاخره برا کی این اتفاق افتاده :)
سلام من ستایش هستم ✨ بختیاریم و به اصالتام افتخار میکنم در حال حاضر یه سبک زندگی سالم رو دنبال میکنم که شامل کتاب خوندن ورزش کردن و نوشتن شکرگزاریها پرورش مهارت هام میشه 📖💪عاشق رنگ آبی گل آفتابگردون و بسکتبالم 💙🌻🏀 دوست دارم تا جایی که میتونم به بقیه کمک کنم و لبخند رو روی لبشون بیارم 😊🥰 خانوم و آقایون عزیز لطفاً درخواست دوستی ندید و مراقب حرف هاتون باشید 🙏🚫