2777
2789
عنوان

کیاشیرخشک پپتی دادن به نینی هاشون

279 بازدید | 34 پست

علایم شون چی بود که دکتر تجویز کرد؟ ازچندماهگی دادین؟ 

میشه برای خونه دارشدنمون یک صلوات بفرستید. ان شاء الله حاجت روایی خودتون🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیقراری زیاد میکرد چندبار شیرشو عوض کردم. داروی دل درد بیبیکر میدادم. فکر کنم ۲ یا ۳ماهگی متوجه خون در مدفوع شدم بعد چند بار ک دیدم رفتم ب دکتر گفتم گفت حساسیت ب پروتین گاوی داره شیرشو پپتی داد. دیگه خون ندیدم. ولی بیقرار خیلی بود همیشه داروی دلدرد بهش میدادم

زندگی کوتاهتر از آن است که با احمق ها سروکله بزنید🤫🤫
بیقراری زیاد میکرد چندبار شیرشو عوض کردم. داروی دل درد بیبیکر میدادم. فکر کنم ۲ یا ۳ماهگی متوجه خون ...

منم علایمش خون تومدفوع بود پپتی جونیور میدادم دیگه نیست میخاستم ببینم میشه پپتی داد؟ 

در ضمن پپتی خیلی بدمزه هست شیرخشک معمولی خوش طعمه. اوایل نمیخورد ولی گرسنه میشد میخورد. دیگه عادت کرد. یبار ب دکترش گفتم تا کی باید بخوره دلم میخاد شیرشو عوض کنم که فکر کرد گرونه گفت مگه چقد گرونتره. گفتم نه بخاطره مزش میگم. خنده کرد گفت اون دیگه این مزه رو دوس داره برای تو خوشمزه نیس. دیگه تا دوسالگی خورد

انشالله خوب میشه علائمش چیه چند وقتشه. پپتی بهش میسازه ؟

خون تومدفوع.تازه میخان بهش بدم شمام بچتون آلرژی داره؟ 

منم علایمش خون تومدفوع بود پپتی جونیور میدادم دیگه نیست میخاستم ببینم میشه پپتی داد؟ 

ببخشید من جوابتو میدم اگر پپتی میسازه بی قراری نداره  و  دل درد نداره رفلاکسش. شدید نیس ادامه بده پپتی رو

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 
ببخشید من جوابتو میدم اگر پپتی میسازه بی قراری نداره  و  دل درد نداره رفلاکسش. شدید نیس اد ...

دیگه جونیور نیست داروخانه ها ندارن 

خون تومدفوع.تازه میخان بهش بدم شمام بچتون آلرژی داره؟ 

بله    من بچم از ده روزگی خون داخل مدفوع  داد و سه روزگی اگزما شدید 

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 

من اپتامیل پپتی دادم. پپتی جونیور برای زمان اسهال فکر کنم باشه تو نت سرچ کن