2777
2789

من هرجاکم میارم،خسته میشم یافکرمیکنم آرزوهام ازم دورن این کلیپ رومیبینم خدایی که اگه خودتم آرزوهات روفراموش کنی وازشون بگذری اون ازتووقلب وآرزوهات نمیگذره🌱

یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم

داستان این فیلم اینجوریه که یه خانم اهل بیرم لارستان ۲۵سال بچه دار نشده وبه کل ناامیدشده بوده این خانم یه مدت شکمش دردمیگرفته ربطش میداده به غذایی که خورده یازمانی که پریودنمیشه میگه یائسه شدم دیگه یاافزایش وزنش روربط میداده به برداشته شدن حمایت هورمونی وپرخوری!خلاصه میگذره ویه روز دردش خیلی شدیدمیشه میرن بیمارستان واول فکرمیکردن یه کیست خیلی بزرگ داره بعدازسونومیبینن معجزه کوچولو توشکم مامانشه😍❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داستان این فیلم اینجوریه که یه خانم اهل بیرم لارستان ۲۵سال بچه دار نشده وبه کل ناامیدشده بوده این خا ...

چرا دور میری 

همینجا تو نی نی سایت 

یه خانمه بود تنبلی داشت و.....

چند ماهم بود عقب انداخته بود 

زیر نظر دکتر تحت درمان هم بود 

من باهاش در ارتباط بودم میشناختمش 

بر به مشکل خورد دل درد و....

سوال پرسید علایمشو گفت 

همون گفتیم برو بی بی بزن 

فقط میتونم بگم هفت ماهه باردار بود 

باور نمیشه هنوز 

بچه الان دنیا اومده 

لحظه به لحظه باهاش بودم 

این کلیپ تقریبامال یکی دوسال پیشه ولی من هیچوقت ازش سیرنمیشم😇امروز برای یکی ازکاربراها فرستادمش ویهوبه دلم افتاد باهمتون به اشتراک بذارمش!اول ازهمه آرزوم دیدن شکم گرد وقلنبه ی ایشونه وبعددیدن بارداری ودیدن میوه ی دل کسایی که عاشق بچه دارشدنن ولیاقت این نعمت الهی رودارن😍🌱

https://rubika.ir/joing/FAAIJDBI0DPXWUCTRWMCJTGLGCPGRCVC

هدفمون

اصلاح سبک زندگی و تغذیه سالم

پیشگیری قبل از بیماری

دوستان عزیز هر سوالی داشتین بپرسین، ان شاء الله در اسرع وقت جوابگو هستم

سلام، دوستان عزیز طب سنتی هر سوالی داشتین بفرمایین، ان شاء اله در اسرع وقت جوابگو هستم
خه هرچیزی به وقتش خوبه بچه دار شدن تو سن بالا که عذابه ادم از خودشم عاحزه چه رسد بچه داری

به نظرمن بچه قدرت اینوداره که ازیه آدم شصت ساله هم یه بچه بسازه پدرومادرا بابه دنیااومدن بچشون هرراهی که اون بچه میره روخودشونم طی میکنن بازاولین قدمارولمس میکنن اولین کلمه رو اولین روز مدرسه رو و...امیدوارم به دل هیچکس نمونه😊

چرا دور میری  همینجا تو نی نی سایت  یه خانمه بود تنبلی داشت و..... چند ماهم بود عقب ...

الهیییی عزیزم😍😍😍