2777
2789
عنوان

اسهال شدید نوزاد ۹ ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 2435 بازدید | 39 پست
جوشان با پودر فرق میکنه جوشان رو در ۱۰۰ میل آب حل میکنن و پودر در یک لیتر معمولا پودر تجویز میشه ...

پودر خوش خوراک نیست برا بچه ها قرص جوشان میدن..

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و یه سوال دیگ اینکه دیگ نمیتونم هربار بشورمش. گریه میکنه. میترسم بدترشه حالش. با دستمال مرطوب تمیز میکنم. ایراد نداره؟ هرچندتادرمیون میشورم. الانم ک خوابه نمیتونم حتی عوضش کنم

اگر دکتر ببری اصن رو خود بسته او ار اس نوشته هرمرتبه که شکمش اسهالی کار کرد یه دونه از همین قرص جوشا ...

بله باید بدن دیگه... حالا 5 دقیقه یه بار ندن هر 20 دقیقه بدن. باید هر قدر که به می خوره بدن تا کمک کنن به مشکلش. نه اینکه بگن این پودر برای الان نیست. 

بله باید بدن دیگه... حالا 5 دقیقه یه بار ندن هر 20 دقیقه بدن. باید هر قدر که به می خوره بدن تا کمک ک ...

فکر کنم بچه اسی خوب شده ما هنوز اینجا داریم بحث میکنیم که چکار کنه🤣

و یه سوال دیگ اینکه دیگ نمیتونم هربار بشورمش. گریه میکنه. میترسم بدترشه حالش. با دستمال مرطوب تمیز م ...

اسهال اسیدی تره نمیسوزه؟

و یه سوال دیگ اینکه دیگ نمیتونم هربار بشورمش. گریه میکنه. میترسم بدترشه حالش. با دستمال مرطوب تمیز م ...

ببین چنتا علایم خطر که تو بیمارستان به من گفتن از بی ابی شدید اگه دیدی بچه داره حتما ببرش بیمارستان

یکی موقع گریه اشک نداره،یکی هم ادرار نداره

حتی به من میگفتن بعضی وقتا بچه از بیحالی افتاده مادر فکر میکنه خوابه

حتما حواست باشه،ببرص اورزانس اونجا چک میکنن که نیاز به بستری داره یا نه

ایشالله که بهتره... بچه ها کلا اسهال و اینا زیاد دارن. بد نیست آدم بدونه درست ترین کار چیه. 

اگه بچت یه هفته بخاطر اسهال بستری میشد اینجور نمیگفتی...اسهال داریم تا اسهال