پسرم ویروسی شده اسهال شدیده. دکتر چیزی نداد جز ا آر اس. تهوعش با اندانسترون خوب شده. اما خیلی میترسم بابت اسهالش. یه لحظه هم پوشکش تمیز نیست. دائم دارم عوض میکنم. کمتر از پنج دقیقه. همشم آب خالی دفع میکنه.ببرمش بیمارستان یعنی؟
او ار اس برا وقتیه که یه باز اسهال شد بهش بدی تا دفعه بعد دوباره اسهال شد نه الان که داائم ازش اب می ...
نه این اشتباهه
باید مدوام بهش بده
هم بدنش کم آب نشه
هم ویروس رو بشوره با اسهال از دستگاه گوارش خارج کنه
تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
او ار اس برا وقتیه که یه باز اسهال شد بهش بدی تا دفعه بعد دوباره اسهال شد نه الان که داائم ازش اب می ...
او آر اس تامین کننده ی یون های لازم در خون هست. برای این هست که بدن دچار مشکلات کمبود آب نشه و در اوج مشکل اسهال کاربرد داره. همون کار سرم قندی نمکی رو می کنه.
نه این اشتباهه باید مدوام بهش بده هم بدنش کم آب نشه هم ویروس رو بشوره با اسهال از دستگاه گوارش خا ...
اگر دکتر ببری اصن رو خود بسته او ار اس نوشته هرمرتبه که شکمش اسهالی کار کرد یه دونه از همین قرص جوشان هاش رو تو اب حل کنین بهش بدین،حالا بچه ای که ۵دقیقه یه بار داره شکمش اسهالی کار میکنه رو میشه هر ۵ دقیقه یه او ار اس بهش داد؟
خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
او آر اس تامین کننده ی یون های لازم در خون هست. برای این هست که بدن دچار مشکلات کمبود آب نشه و در او ...
اگر دکتر ببری اصن رو خود بسته او ار اس نوشته هرمرتبه که شکمش اسهالی کار کرد یه دونه از همین قرص جوشان هاش رو تو اب حل کنین بهش بدین،حالا بچه ای که ۵دقیقه یه بار داره شکمش اسهالی کار میکنه رو میشه هر ۵ دقیقه یه او ار اس بهش داد؟
خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
اگر دکتر ببری اصن رو خود بسته او ار اس نوشته هرمرتبه که شکمش اسهالی کار کرد یه دونه از همین قرص جوشا ...
جوشان با پودر فرق میکنه
جوشان رو در ۱۰۰ میل آب حل میکنن
و پودر در یک لیتر
معمولا پودر تجویز میشه که املاحش بیشتره و باید توی حجم بالاتری از آب حل بشه نه لیوان
مصرف جوشان تا ۶ عدد در روز هم مشکلی نداره
تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
رو پودرش نوشته یک لیوان یعنی ۲۵۰ سی سی طی یک روز بده.
این او آر اس نیست
احتمالا پرو او آر اس باشه
توش زینک و پروبیوتیک هم داره که خیلی کمک میکنه به درمان اسهال