2777
2789

من متاهل هستم ولی خب زود بخاطر سنم که کم هست و چه م کمتر کسی متوجه میشه که ازدواج کردم

من تو دانشگاه با کسی تاحالا اونقدر گرم نگرفتن که بخوام از خودم براش بگم بیشتر اگر حرفی بوده راجب به درس بود 

ترم قبل یه استاد جوون داشتیم که 30 سالش بود چهارتا از کتابای منم با اون استاد بود بخاطر همین مشکلات سایتی مجبور بودم زیاد باهاش حرف بزنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲

همش راجب درس بود هیچ وقت صبحتا از شما به تو تبدیل نشد 

ولی آخر ترم گفت میشه صبحتای ما تلفنی باشه گفتم برای چی گفت من خوشم اومده ازت بگم قصدم ازدواج هست دروغ گفتم ولی میخوام بیشتر وقتا رو با تو بگذرونم 

گفتم که از همون جلسه اول که اومدی سرکلاس خوشم اومده ازت از بچها پرسیدم چه درسای رو داری رئیس دانشگاه تا اونجایی که بود مبجورش کردم درسا بده به من تا بیشتر ببینمت از اول ترم میخواست بهت بگم ولی روم نمیشد 

بهش گفتم متاهلم بعد کلی گفت وای کاشکی نگفته بودم و اینا بعد دوباره گفت حالا نمیشه راجبش فکر کنی 

گفتم راجب چی فکر کنم گیرم که قبول کردم شما نشناخته داری اینجوری میکنی بعد که وابسته شدی چی چرا میخوای دارد رابطه ای بشی که میدونی سرانجام نداره 

اصرار کرد که فکرام بکنم و بهش خبر بدم گفت اگه جوابم مثبت نباشم بلایی سر خودش میاره من محلش نزاشتم اون ترم تموم شد برای ترم جدید وقتی داشتم امروز لیست استادا رو چک میکردم اسمش نبود 😔

الان ناراحتم نکنه واقعا بلایی سرخودش آورده باشه  همش صورتش میاد جلو چشمم

نه رفته تورش رو یه دانشگاه دیگه پهن کرده خیالت راحت

مردی که دنبال زن متاهله آدم سالمی نیست که بخواد بخاطر عشق خودشو بکشه

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
الان ناراحتم نکنه واقعا بلایی سرخودش آورده باشه  همش صورتش میاد جلو چشمم

نه نگرانش نباش

خسته خستم از خودم .  از این دلی که حرف حالیش نمیشه،😠 میگن عشق واقعی ، عشق به خداس ولی همین خدا عشق اونو کاشت تو دل من، یعنی خداهم با بنده هاش شوخی میکنه، کاش بشه فراموشی بگیرم 🤯