2777
2789
عنوان

کار اشتباهی نکردم ولی حس بدی دارم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 29 پست

عذاب وجدان الکی!! عزیزم متاهلیا برای چی ناراحتی ؟ بر فرضم بلایی سر خودش اورده باشه چیکار میتونستی بکنی؟ میخواستی به شوهرت خیانت کنی؟ منم چند نفر قرار بود اکه من نباشم و ازدواج کنم خودشونو بکشن الانم دارن راست راست میگردن همشونم زن و بچه دارن... به این حرفای مردا زیاد توجه نکن..

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدرک بلا آورد مرتیکه هرزه واقعا داری به این کثافط هرزه فکر میکنی؟؟؟؟

من توی طول اون سه ماه هیچ چیزی بدی ندیدم ازش که بهش بگم هیزه حتی میدیدم که دختر میرفتم طرفش خودشون میچسبودن بهش ولی اون خشک و جدی بود 

من توی طول اون سه ماه هیچ چیزی بدی ندیدم ازش که بهش بگم هیزه حتی میدیدم که دختر میرفتم طرفش خودشون م ...

بهش گفتی شوهر دارم برگشته گفته عیبی نداره حالا فکرات رو بکن این آدم اگه هرزه نیس پس چیه؟

بهش گفتی شوهر دارم برگشته گفته عیبی نداره حالا فکرات رو بکن این آدم اگه هرزه نیس پس چیه؟

نمیدونم والا 

همش احساس میکنم اشتباهی از من بوده که اون وابسته شده 

چون میگم اون جوون ترین استاد دانشگاه  تمام دانشجو ها خودشون جر میدادن براش تو گروه میدیدم چقد نقشه می‌کشیدن که بتونن دستش بگیرم یه لحظه یا جواب پیاماشون رو بده 

رفته یه کیس دیگه ای رو تور کنه...خیالت تخت هیچیش نشده...

خدا کنه همین باشه 

آخرین بار بهش گفتم ماشالله پسر خوب قشنگی هستی ایشالله بهترین زن نصیت بشه 

اونم گفت دل یه بار عاشق میشه 

الان ناراحتم نکنه واقعا بلایی سرخودش آورده باشه  همش صورتش میاد جلو چشمم

سلام نگران نباشید هیچ اتفاقی نمیافته ⚘⚘

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
خدا کنه همین باشه  آخرین بار بهش گفتم ماشالله پسر خوب قشنگی هستی ایشالله بهترین زن نصیت بشه&nb ...

اخرین خواستگار منم همین حرفا رو میزد... حتی زنگ‌زد به بابام گفت دخترت دلمو شکونده دارم میرم خودمو بکشم مقصرم دخترته....بابامم گفت به درک هرکاری دوست داری بکن....😶😑 الانم زنده اس... حتی چند وقت پیش پیام داد که فکر کردی کی هستی که انقدر خودتو برام گرفتی نه قیافه داری نه اخلاق...هردو متاهلیم!!! منم همون لحظه بلاکش کردم...

اخرین خواستگار منم همین حرفا رو میزد... حتی زنگ‌زد به بابام گفت دخترت دلمو شکونده دارم میرم خودمو بک ...

😅😅😅😅

این آقا لر بود 

بهش گفتم این همه دختر خوشکل تو شهرتون هست چرا من لعنتی 

خونه ننشه  هییی پول نداره پول مستاجر بده خونمون خالی بشه عروسی هم کردیم

عقدید هنوز؟ اشکال نداره این دورانم میگذره خاطره هاش میمونه...شوهرم یه دانشجوی ساده بود کلیییی بدبختی کشیدیم تا یکم زندگیمون افتاد رو روال... عاشق هم باشید همه چیز قابل تحمله...خوشبخت ترین باشید❤️😍