2777
2789
عنوان

گزارش

82 بازدید | 10 پست

کاربری ک درخواست دوستی میده رو چطور گزارش بزنیم 

میشه ازته دلت واسه آرامش و خوشبختیم یه صلوات یه حمد ویه ایت الکرسی مهمونم کنی انشالله خداحاجت دلت روبده 🌹

قبول نکن

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونم تعلیق ندارع دیگه . فقط قبول نکن 

میشه تاپیکمو گزارش بزنی

میشه ازته دلت واسه آرامش و خوشبختیم یه صلوات یه حمد ویه ایت الکرسی مهمونم کنی انشالله خداحاجت دلت روبده 🌹
 میشه تاپیکمو گزارش بزنی

کدوم؟ هر تاپیک حداقل ۱۰ تا گزارش باید بخوره تا بترکه

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
اره درخواست مردهای الدنگ بی خانواده هم ممنوع نیست فقط قبول نکنید . بزارین تو همون لجن و کثافتی که هس ...

آره عزیزم قبول نمیکنم فکر کردم میشه تعلیقش کرد لجن رو ممنونم ازت 

کدوم؟ هر تاپیک حداقل ۱۰ تا گزارش باید بخوره تا بترکه

همین تاپیکم چه زیاد نمیدونستم