محدثه۷۴هستم مدیر استارتر عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 828 عنوان طرح اکرام ومحسنین کمیته امداد 324 بازدید | 16 پست کسایی که دوست دارن فرزند معنوی به سرپرستی بگیرن ماهانه یه مبلغی رو رواریز کنن براشون میتوننن برن تو سایت کمیته امداد و انتخاب فرزند رو بزنن و ماهانه 10هزارتومن به بالا براشون بزنن 🌴اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌴 1402/06/25 | 22:46 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
helen_92 عضویت: 1398/10/16 تعداد پست: 761 من از ۴ سال پیش، تا حالا ۴ تا فرزند دارمماهی تقریبا ۲۰۰ تومن میدم
درساشیبانی عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 229 سلام عزیزم.ست گردنبند و انگشترتو دیدم.خیلی قشنگه. تو کدوم قسمت میوگلد هست؟ همه رو دیدم نبود
محدثه۷۴هستم مدیر استارتر عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 828 سلام عزیزم.ست گردنبند و انگشترتو دیدم.خیلی قشنگه. تو کدوم قسمت میوگلد هست؟ همه رو دیدم نبود سلام عزیزم ممنونم تو گردنبد بنویس گردنبند مروارید تو قسمت انگشتر هم بنویس انگشتر مروارید میاره 🌴اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌴
درساشیبانی عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 229 سلام عزیزم ممنونم تو گردنبد بنویس گردنبند مروارید تو قسمت انگشتر هم بنویس انگشتر مروارید میار ... زدم نبود فکر کنم تموم کرده. طلاش چقدر بود که کلا شده ۲۶۰۰؟ ولی ظاهرش خیلی شیکه. الان تو سایتش یه گردنبند مروارید شبیه شمارو زده ۵۷۰۰.
nasimeeshgh عضویت: 1396/11/04 تعداد پست: 2462 ما از سال نود ۴تا فرزند داشتیم که دوتاشون بزرگ شدن ،دو سه سال پیش هم به اسم بچه هام دو نفر دیگه رو به فرزند خواندگی گرفتیم
محدثه۷۴هستم مدیر استارتر عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 828 ما از سال نود ۴تا فرزند داشتیم که دوتاشون بزرگ شدن ،دو سه سال پیش هم به اسم بچه هام ... خداقبول کنه عزیزم عمر بچه هاتون طولانی 🌴اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌴
محدثه۷۴هستم مدیر استارتر عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 828 زدم نبود فکر کنم تموم کرده. طلاش چقدر بود که کلا شده ۲۶۰۰؟ ولی ظاهرش خیلی شیکه. الان تو سایتش یه گرد ... من رفتم بود الان عزیزم بروتو باز ببین ۶وخورده ای گردنبند ۴تومنم انگشتر حدودا 🌴اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌴
درساشیبانی عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 229 من رفتم بود الان عزیزم بروتو باز ببین ۶وخورده ای گردنبند ۴تومنم انگشتر حدودا من فکر کردم جفتش برات درومد ۲۶۰۰پس حدود ۱۰ درومده
درساشیبانی عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 229 تو اون تاپیک مدیریت انگار نوشته بودی ۲۶۰۰ من واقعا تعجب کردم
nasimeeshgh عضویت: 1396/11/04 تعداد پست: 2462 خداقبول کنه عزیزم عمر بچه هاتون طولانی ان شا الله،چون از ته دل خوشحال میشم با خوشحالی اینجور بچه ها،مخصوصا موقع تولدشون دوست دارم اسباب بازی بخرم
محدثه۷۴هستم مدیر استارتر عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 828 تو اون تاپیک مدیریت انگار نوشته بودی ۲۶۰۰ من واقعا تعجب کردم ۴قسطه دیگه عزیزم 🌴اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌴
محدثه۷۴هستم مدیر استارتر عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 828 ان شا الله،چون از ته دل خوشحال میشم با خوشحالی اینجور بچه ها،مخصوصا موقع تولدشون دوست دارم اسباب باز ... آمین 🌴اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌴
درساشیبانی عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 229 ۴قسطه دیگه عزیزم درسته.من فکر گردم کلش ۲۶۰۰ بوده.البته بستگی به اعتباری که میدن داده. به من ۲ دادن. فقط برای گردنبند باید اولش ۴۶۰۰ بدم قسط اول و مبلغ خریدت که بیشتر از اعتبارته.