فقط برااین ثبتنام کردم که اینو بپرسم.اگه کسی تجربه داره بگه.به طور وحشتناکی خارش دارم و تکرر ادرار. الان پماد واژینال ندارم. ولی پماد معمولی کلوتریمازول دارم. بنظرتون میشه ازون استفاده کنم تا فردا برم دکتر؟ اخرین بار پنج سال پیش همچین عفونتی داشتم که چندوقتم طول کشید تا ریشه کن بشه. دیروز رفتیم یه آب گرم. بعد اون داغون شدم.وسیله ندارم وگرنه الان میرفتم دکتر 😪😪 میشه ازون کرم بزنم؟؟؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره میشه ،ببین تاریخ دداره هم با اپلیکاتور داخل بزن ،هم ب بیرون واژن بزن برا خارش ش.و. ...
یعنی دوهفتس مهمون دارم.مجبور شدم هی شلوار بپوشم و همشم بیرون بودیم. خودم از اولم گفتم خدا رحم کنه. بااینکه هرروز هزار بارم اسپری دامستوس میزنم دستشویی رو بازم چندشم شد و مطمئن بودم عفونت میگیرم😪لعنت به عفونت.
منم مثل شما بشدت حساس و داغونم خسته شدم از رعایت کردن و دارو خوردن و دکتر رفتن و خرج کردن&nbs ...
منم مثل شما بودم عزیزم. حدودا چهار پنج سال پیش.مداوم عفونت میگرفتم. تا اخرش دوهفته هرروز دوبار عنبرنسا دود کردم.بعد از دوهفته تا الان که چند سال گذشته عفونت نداشتم. و اینکه رعایت بهداشت شوهرتونم خیلی تاثیر داره. حتی ممکنه دلیلش همین باشه. حتما قبل رابطه برن حموم و با صابون خودشونو بشورن. ما خیلی رعایت کردیم تا واقعا دیگه خوب شدم.الان با این مهمونای بیشعور نمیدونم چیکار کنم.به شوهرم میگم دیگه شده توالت عمومی.منم چندشم بشه زود مریض میشم