2777
2789
عنوان

اينهمه ظلمي ك ب من شده

218 بازدید | 3 پست

ميگم دستم ب جايي بند نيست،،، آه ميكشم

داداشم ميگ ميدونم موقعيت بدي داري ولي آه معني نداره...هيچيشون نميشه....

بچه يه سالمو گذاشتمو اومدم

بچه شيرخواره مو

بچم شير خشك دوست نداره...

حتي كليدخونمو ندادن حتي اجازه ندادن وسايلمو برم بردارم... دلم ميخواد جيغ بكشم...بزنم بشكنم.. ولي هيچي

ميشه دعا كنيدبرام،؟؟ خودم انقد گنگم و خسته كه حتي نميتونم ب خدا رو بزنم...

🤍  من با همه خوب و مهربونم! اگه جز اون همه نیستی بیشتر به حرفات فک کن!💜

عزیزم خدا کمکت کنه،منم تقریبا شرایط تو رو دارم ولی بچم پیشمه،ایشالا بچه تو هم بیاد بغل خودت

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.
عزیزم خدا کمکت کنه،منم تقریبا شرایط تو رو دارم ولی بچم پیشمه،ایشالا بچه تو هم بیاد بغل خودت

كاش هيشكي تو شرايط من نباشه... بخدا قصه مو ميشه تو كتابا نوشت... كاش هيشكي انقد بدبخت نشه 

🤍  من با همه خوب و مهربونم! اگه جز اون همه نیستی بیشتر به حرفات فک کن!💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

كاش هيشكي تو شرايط من نباشه... بخدا قصه مو ميشه تو كتابا نوشت... كاش هيشكي انقد بدبخت نشه 

اومدی قهر؟چرا؟منم روزای خیلی بدی رو گذروندم،تنها دل خوشیم دخترمه

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.