2777
2789
عنوان

کمککککککک

104 بازدید | 13 پست

میشه به دختری که چون چند تا رابطه (همزمان نه) توی زندگیش داشته و هر کدومشون به دلایلی تمام شدن کمک کنین به زندگی عادیش برگرده و بشینه درسشو بخونه؟

احساس بدی پیدا کردم نسبت به خودم چون توی رابطه مجازی و اینا بودم حس میکنم آدم بدیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مجازی ک رل نیسسست 😂🙂 سعی کن با دوستات بیرون بری یا خانوادت و از گوشی فاصله بگیری . از تلویزیون فی ...

آخه جالبیش اینجاست که من مجازی هم بود رابطم بازم تونستن بهم حس کن بودن رو القا کنن

خداروشکر فقط مجازی بوده عزیزم بشین درستو بخون خدای نکرده رابطرو واقعیش نکن الان انگار عادی شده ولی خ ...

چون واقعیش نکردم رابطه تموم میشه و بقیه ماجرا 

ممنونم بابت نظر خوبت🥰🙋🏻‍♀️

❤️قربونت برم من آخه حس خوب میگیرم از نظرت

عزیز دلمیییی😍😍

به نظرم کنکوری هستی

از همین فردا با ۴ ساعت شروع کن و درستو بخون 

بخداااااا هیچ آدمی ارزش اینو نداره ک هدفاتو واسش فدا کنی

پسرعموم پرستار بود بعد ۵ سال با یه دختر وارد رابطه شده بود و دوسشم داشت 

ولی چون عاشق پزشکی بود امسال نشست خوند و با اون دختر هم قطع رابطه کرد 

رتبشم شد ۱۳۰۰

عزیز دلمیییی😍😍 به نظرم کنکوری هستی از همین فردا با ۴ ساعت شروع کن و درستو بخون  بخداااااا ...

من درسمو از اول تابستون شروع کردم ولی گاهی اوقات مثل الان انقد فشار روحی روم زیاد میشه که نگو خونوادم خیلی خونواده خوب و مهربونین باهام و از لحاظ عاطفی همش پیشم بودن ولی بخاطر شیطنت بچگی کردنم اعتماد به نفسم و گذاشتم خورد کنن🥲❤️