2777
2789
عنوان

گز بگیرم خوبه ؟؟

581 بازدید | 21 پست

سلام به همه 

یکی از دوستای صمیمیم فردا با مادرش قراره بیان اصفهان شهر ما ،  بعد دوستم دفعات پیش که میومد همیشه واسم سوغاتی میورد و بیشتر جاهایی که میرفتیم غذا میخوردیم یا کافه میرفتیم هرچیم اصرار می کردم نمیزاشت من حساب کنم 

حالا اولین دفعس با مادرش میان و میدونم دست خالی نمیان 

بنظرتون خوبه من قبل اینکه برم پیششون  دوتا بسته گز بگیرم ببرم واسشون؟ نمی دونم چرا حس می کنم یجوریه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر اینهمه سوغات آوردن 

شایسته بود و هست که چیزای بیشتری بگیری

یه بسته گز دردشتی

یه بسته سوهان مشتی

یه سفره قلم کاری

یه قابلمه یا پارچ لیوان مسی

و کلی چیزای دیگه هست اصفهان که بشه سوغات داد

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

خیلی خوبه. بگیر ولی وقتی میرسن نه؛ وقتی دارن میرن بهشون بده. اگه میخوای استقبال هدیه بدی گل بگیر.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
اگر اینهمه سوغات آوردن  شایسته بود و هست که چیزای بیشتری بگیری یه بسته گز دردشتی یه بسته سوه ...

یا خدا این همه واقعا زیاده , بهر حال دوستشونم میان اصفهان خونه ایشون هستن و پذیرایی با ایشونه نیاز به این همه خرید نیست

یا خدا این همه واقعا زیاده , بهر حال دوستشونم میان اصفهان خونه ایشون هستن و پذیرایی با ایشونه نیاز ب ...

همین حرفارو میزنید میگن ماها خسیسیم، مهمون حبیب خداست حساب دو دوتا چارتا نداره که، سوغاتم هدیه اس نشانه دهنده ی بخشندگی طرف مقابله

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️