2777
2789
عنوان

دخترااااااای دم بخت📣📣📣📣

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 27 پست
پس از خودش مزه دهنشو نگیریم؟ اوکی

ببین ممکنه دختره هم جوابش بله باشه خب؟ ولی وقتی به خودش زنگ بزنی و بگی معذب بشه یا خجالت بکشه که جواب رو خودش مستقیم بهتون بگه و بگه نه، یا اینکه ارجاع بده ب خانواده، واسه همین میگم درستش اینه که از اول به خانواده زنگ بزنین و اونا به دختر اطلاع میدن، دختر هم جواب رو ب خانواده میگه 

خودم اینجوری بیشتر میپسندم

اللهم الرزقنی شفاعت الحسین یوم الورود🤲💚 یا صاحب الزمان ادرکنی💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آفرین چه نظر خوبی یعنی برادرمو ببرم اولین دیدار؟!

جلسه دوم اگه اوکی دادن با گل و شیرینی برید

حتما هم گل رو بدید به پسر که بده به دختر بگه بفرمایید 

حتی اگه مادرش خواست بگیره پسر  با لبخند بگه ببخشیذ اجازه بدید خودم تقدیم دختر خانومتون کنم

دلم میخاد خاهر نداشته باشه مادرشم مرده باشه باباشم پولدار باشه

این پسر زندگی سختی رو برات رقم خواهد زد 

چون عقده هاش رو بهت تحمیل میکنه

عقده ی بی مادری عقده ی همدم نداشتن ‌ممکنه بره با یه زن سن بالا هیچوقت از خدا چنین چیزی نخواه

بگو خدایا خودش و  خانواده ش خوب باشن باهام 

فیلم هندی شد که😁

خب من خودم تازه پارسال عقد کردم 

و شوهرم این حرکتو زد تو خواستگاری که با بقیه خواستگارام متفاوت بود 

بعد این حرکت همش بهش فک میکردم میگفتم چقد جنتلمنننن خدایا همین بشه😂

وگرنه قبلیا ک گلو میدادن مامانم برام مهم نبودن... دخترا تو هر سنی عاشق توجه ن... البته اگه از دماغ فیل نیفتاده باشن