2777
2789

شوهر اولم خیلی بی خانواده بود خیلی اذیتم میکرد چند ماه بعدم طلاق گرفتم ازش خذنوادش به خاتواده من مستقیم بی احترامی میکردن اما خانواده من باز با گل شیرینی میرفتن خونشون،شوهر الانم هم خودش هم خانوادش مثل ماه میمونن اینو همه میدونن بهم میگن خانوادش منو پاگشا میکنن بهم کادو میدن ولی خانواده من اصلا الان ۳ ماه ازدواج کردیم حتی دعوتمون نکردن تا من زنگ نزنم حتی زنک به من نمیزنن حال شوهرم نمبپرسن،داداشم چند سال امریکا هستش اومده ایران برای شوهر من حتی یه تیشرتم نیورده نمیدونم باید چبکار کنم دلم براش مهرم خیلی میسوزه هیچ بدی در حق خانوادم نکرده ولی خانوادم اصلا باهاش خوب نبستن دریغ از به کوچولو محبت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به یکی تو فامیل نزدیک که روی خانوادت تاثیر داره بگو باهاشون صحبت کنه

هیچ کس ندارم واقعا همه تو فامیلم آدمای بدی هستن هیچ کس هوای منو نداره واقعا این کارو‌نمیتومم انجام بدم 

اصلااا برات مهم نباشه تامیتونی خودت همه جا شوهرت روتحویل بگیر

به قرآن تو این ۳ ماه هیچی برای شوهرم کم نذاشتم همه جا هواشو داشتم ولی وقتی میبینم نه میان خونمون نه شوهرم منو دعوت میکنن عصبی میشم. الان مامانم زنک زده با پرویی میگه داداشت اومده ولی برای شوهرت هیچی نیورده منم گفتم اشکال نداره مهم نیست گفت فقط برای تو کیف آورده منم گفتم مرسی منم هیچی نمیخوام وقتی برای شوهرم چیزی نیورده منم نمیخوام 

مامانمم گفت به درک همین که هست 

شوهرم از هیچی خبر نداره ولی مطینم بدون دلش میشکنه 

هیچ کس ندارم واقعا همه تو فامیلم آدمای بدی هستن هیچ کس هوای منو نداره واقعا این کارو‌نمیتومم انجام ب ...

پس تو هم خانوادتو فراموش کن، بچسب به شوهرت و خانوادش

کم کم خودشون متوجه ی بی محلیت میشن میان سراغت 

به قرآن تو این ۳ ماه هیچی برای شوهرم کم نذاشتم همه جا هواشو داشتم ولی وقتی میبینم نه میان خونمون نه ...

خوب کردی.بعدم احتمالا خانوادت اون یکی روخیلی بالابردن ضربه خوردن الان محتاط تر رفتارمیکنن بعضی دامادها واقعا ظرفیت ندارن بزاربه مرور خودشون شوهرت روبشناسن

یک کاری کن 

اول اینکه کادو بگیر و از طرف برادرت به شوهرت بده

دوم اینکه 

دروغ مصلحتی بگو

بگو خانوادم خیلی دوست دارن و چون زندگی من همیشه با همسر قبلیم در تلاطم بود الان میخوان من به آرامش برسم برای همین میگن چند ماهی با همسر خلوت کنید...

سوم اینکه به پدرت یا مادرت هرکدوم که عاقل ترن یا برادرت بپرس علت کم محلی هارو بگو الان من با این آقا آرومم راضی هستم دوست دارم شما هم بپذیردش به عنوان عضوی از خانواده تا بینمون احساس غریبی نکنه...من سر طلاقم از ریسون سیه و سفید میترسم خواهشا باهام مهربون تر باشید تا زندگی منم به ثبات برسه

قید خانوادتو بزن. بچسب سر زندگیت خداروشکر ک شوهرت خوبه

اره من خودم اصلا مشکلی ندارم با این موضوع اتفاقا قطع ارتباط باشم عصابم آروم تره ولی جواب شوهرمو چی بدم خدایی اصلا نمیگه چرا دعوت نمیکنن مارو ولی بالاخره تو خلوت خودش میترسم براش سوال بشه وگرنه برای من مهم نیست همش فکرم درگیره شوهرم