2777
2789
عنوان

کسی از کوروش کمپانی موبایل خریده؟

41084 بازدید | 44 پست

سلام میشه توضیح بدید تحویلشون چند روزس

خوش قولن یا خیر

میخام ایفون ۱۳ ازشون بخرم

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه منم میخواستم از این یا اون فروشگاه که تو‌آمله بخرم اعتماد نکردم آخر نقد خریدم 

کدوم فروشگاه امل؟

اخه کوروش کمپانی رو چند ادم مطرح معرفی کردن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه منم میخواستم از این یا اون فروشگاه که تو‌آمله بخرم اعتماد نکردم آخر نقد خریدم از یه جا نزدیک خونه

شما چه مدل گوشی خریدید

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کدوم فروشگاه امل؟ اخه کوروش کمپانی رو چند ادم مطرح معرفی کردن

موبایل موسوی سرچ کنی اینستا میاد‌اونم ارزون میده عموم رو فرستادیم گفت چند ماه بعد تحویل میدادن نخریده بود ازشون اونم اینو بلاکرا تبلیغ کردن کلا دیر تحویل میدن هردوتاشون دیگه معلومه با پولای ملت که نگه میدارن کلی وارد میکنن بازم سود میکنن ارزون هم که به شما بدن

ببین من به همین‌موبایل موسوی زنگ زدم شرایط رو بپرسم چون خرید از سایت بود بعد اصلا موفق نشدم گفتم اوووه اینا موقع خرید جواب آدمو نمیدن وای به تحویل البته فکر نکنم پولتو بخورن ولی شناختی ندارم چجورین بالاخره کیفیت گوشی هم مهمه من خواهرم میگفت وای این کوروش کمپانی نکنه ریپک باشه خلاصه من نتونستم اعتماد کنم ولی تحقیق کن بیشتر اگه‌دیگران گرفتن و از کیفیت گوشی هم راضی بودن بخر

ببین من به همین‌موبایل موسوی زنگ زدم شرایط رو بپرسم چون خرید از سایت بود بعد اصلا موفق نشدم گفتم اوو ...

ببین الان بیرانوند و احلامو اینا تبلیعش کردن

بعد من کسیو حضوری میفرستم بخرخ

فقط خاستم ا کیفیتش مطمئن شم

من خودم ارز کار میکنم دارم با درامد خودم میخرمش

اگه پولامو نگه دارم توی ارز تا یک ماه باز هم همونقدر سود میده و میتونم برم از شهر خودم بخرم

کلا دو دلم

دلمم ایفون ۱۳ پرومکس میخاست

۱۳ نرمال زیاد دوس ندارم حس میکنم دوربینش خوب نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قبلا آیفون نداشتم s8 داشتم  آره خوبه به نظرم ایراد آیفون اینه زیادی عکس رو واقعی نشون میده لک ص ...

پس اگ نسبت ب s8 خوبه واقعا خوبه دوربینش

چون من دوربین s8 رو خیلی دوس دارم

دوربین ۱۳ توی شب چطوره؟

عکس واضح میاد؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببین الان بیرانوند و احلامو اینا تبلیعش کردن بعد من کسیو حضوری میفرستم بخرخ فقط خاستم ا کیفیتش مطم ...

من خواهرم پرومکس داره خدایی اگه دو گوشیه نیستی خیلی بد دسته همش دستش درد میکنه خواهرم میخواد عوضش کنه 

به جز اینایی که میگی یه چند روز پول داد تمام بلاکرا تبلیغشو‌کردن منم دیدم 

آخه مثضوعی که هست اینا احتمال ۹۹درصد الان گوشی بهت نمیدن میگن پولو بده برو دو سه ماه بعد مثل همون موسوی شما هم که دو سه ماه بعد میتونی از محل بخری

پس اگ نسبت ب s8 خوبه واقعا خوبه دوربینش چون من دوربین s8 رو خیلی دوس دارم دوربین ۱۳ توی شب چطوره؟ ...

والا تو شب نگرفتم عکس هنوز من خودم s8 رو بیشتر دوست داشتم چون انکار روتوش میکرد عکسو ولی این خوب عکسا واقعی تره توس 

من خواهرم پرومکس داره خدایی اگه دو گوشیه نیستی خیلی بد دسته همش دستش درد میکنه خواهرم میخواد عوضش کن ...

دو سه ماه که خیلیه...

کوروش کمپانی گفته تحویلش یه ماهه هست

1
5
10
15
20
25
30
35
40
والا تو شب نگرفتم عکس هنوز من خودم s8 رو بیشتر دوست داشتم چون انکار روتوش میکرد عکسو ولی این خوب عکس ...

دوربین گوشی خواهرتون خیلی متفاوت با گوشی شماست

ببخشید من انقدر درباره دوربین میپرسم😅اخه برام خیلی مهم

1
5
10
15
20
25
30
35
40