2777
2789
عنوان

کسی از کوروش کمپانی موبایل خریده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 41085 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به هیچ عنوان خوش قول نیستن .

خواهشا طمع نکنید.

چون هر طرح پانزی بل یه بهانه ای میاد.

یروز ترون یروز گوشی یروز ماشین.

اصلا عقلانی نیست وقتی رجیستر آیفون ۱۳ پرومکس شده ۲۰ میلیون تومن شما بتونی از این کمپانی همون گوشی رو با رجیستر بخری ۳۰ تومن حتی دست دوم چه برسه به نو .

یکمقدار فکر کنید.۲۵ تومن پولتون  دستتون باشه بدون آیفون بهتره یا با طمع آیفون داشتن  و احتمال پنجاه پنجاه  همون پول رو نداشته باشید.اگه مورد دوم  هست که انجام بدید ولی ۵۰ _۵۰   هست احتمالش اگه نه مورد اول عاقلانه تره.

دوستانی که روز اول گفتن ۴۵ روزه کاری میدن الان وارد ۳ ماه شدیم من هنوز دستشون ندیدم همین از آشناها و اطرافیان خودم هستن

همکارم دیروز زنگ زد

قیمت بگیره

گفتن آیفون ۱۳ بیست تومن

موندم چجوری

والا من سه سال پیش ۴۰ دادم

الان ۲۰؟

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

کدوم فروشگاه امل؟ اخه کوروش کمپانی رو چند ادم مطرح معرفی کردن

گول نخورید 45 روزشون دروغه.من 13 ابان خرید کردم امروز 45 روزه گوشی  نیدم.زنگ زدم میگن90 روز بعد با لحن طلبکارانه

چه مدته خریداری کردین؟حضوری بود یا انلاین؟

انلاین خرید کردم

۳۰ شهریور تاریخ فاکتورم بوده اخر اذر تحویل دادن 

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم از خرید ایفون مطمعن باش اصلا قابل مقایسه با s8نیست من خودم فقط سامسونگ دست می کرفتم آخرین بار ...

عزیزم میشه درباره تنظیماتش توضیح بدید؟

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40