2777
2789

خسته شدم 30 سالمه ازدواج کردم بچه ندارم شوهرم نمیخواد پریودم نامنظمه عصبی شدم پرخاشگر شدم کم اووردم 17 روز پاکم 12 روز پریود امروز روز 12، هست ترشح دارم که توش لکه قهوه ایه تا روز 7 خونریزی شدید بعد لکه تاروز  12 . اولشم 2 روز لکم بعد خونریزی خسته شدم کم اوردم میخوام خودکشی کنم . کم خونی شدید دارم هموگلبین خونم پایینه  و رحمم اینا سالمه ازمایش دادم هیچیم نیس کم اوردم 😭 کمکم کنید چرا خوب نمیشم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کیست فیبروم ضخیم شدن جداره رحم سست شدن کمر میتونه علت پریودات باشه

یه روزایی دیدم که هیشکی توخوابشم ندید 😔😔نخند به روز  روزگارمن اشک منو هیشکی ندید 🥲🥲قشنگ نبود خاطره هام  حتی یه بار هم  دلم واسه گذشته هام  پر نکشید🥺🥺امشب که لایکم میکنی🙏🏻 امضام خوندی ودرکم میکنی♥ میخوام خدا برات بخواد هرچی میخواستی ونشد هرچی صلاحت بودو قسمتت نشد🌹🌹 

سلام عزیزم من مشاور وکارشناس طب سنتی درزمینه زبان شناسی ومزاج شناسی هستم شما صددرصد رحمتون سردشده اگه دویت دارید شمارم رو بدم بیاین واتساپ بهتون کمک کنم

دختر عزیزم لبخندت تمام خستگی های دنیا را از بین میبرد هر روز برای خوشبختی تو دعا میکنم