🤍سلام وقت همگی بخیر باشه🤍
اول کار بابت طولانی شدن متن خیلی معذرت میخوام
🔴دوستان من ۲۱ سال سن دارم و لیسانس حقوق هستم و قبلا یکبار جدا شدم(در دوران عقد)
🔴حدودا ۲ سال از طلاق من میگذره، و به تازگی با اقایی اشنا شدم(۲۴ساله) که از نظر سطح خانوادگی، اجتماعی و فرهنگی کاملا در یک سطح هستیم؛ و خود اقا هم از، هر نظری که بگید عالی هستن.
🔴ما طی سفر هایی که با تور ها میرفتیم باهم اشنا شدیم و در سفر، من کاملا به شخصیت ایشون پی بردم و کسی بودن که واقعا از هر جهت با معیار های من هماهنگی داشتن.
🔴ایشون و خانواده محترمشون از گذشته من خبر دارن و مشکلی هم از این بابت نداریم، و خانواده فرهنگی هستن(بسیار متشخص)
🟩مسئله اصلی من که موجب شد در نی نی سایت عضو بشم و از شما دوستان کمک بگیرم این مورد هست🟩
ما از نظر مالی تقریبا یکم بالاتر هستیم اما اصالت این خانواده باعث میشه که به چشمم نیاد
اقا با سن کمشون فعلا فقط یک پراید دارن، و فکر کنم اگر این رابطه به ازدواج ختم بشه، حمایت بسیار جزئی از خانوادشون داشته باشیم، و حقوق الانشون حدود ۱٠ تومن هسنش.
ان شاءالله تا سال اینده من وارد شغل وکالت میشم و مطمعنم که میتونیم در کنار هم یک زندگی معمولی بسازیم و بعد برای ازدواج اقدام بکنیم.
اما خانواده ی من بر خلاف تایید همه جانبه این اقا و خانوادشون، میگن که مشکلات مالی بعدا دردسر ساز میشه.
از خانوم های متاهلی که تجربه دار هستند، بنظرتون در این زمانه که مردی مانند پدرهامون بسیار کم پیدا میشه، ارزشش رو داره که در کنارشون از صفر بسازیم؟!.
یا باید خودشون از اول خونه و درامد بالای۱٠ تومن هم داشته باشند؟!
🙏🏻🌹متشکرم از وقتی که گذاشتید🌹🙏🏻