2777
2789
عنوان

خونه گرون شده خونه پدرشوهرمم رفته بالا روزی صدبار بیرونمون میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 38 پست
مستاجز شو

میگه نداره همه پولاشون خرج دوا درمون پدرشوهرش شده

خب الان ت باید سرش منت بزاری ن اون

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه از فامیل نباید گرفت بیزحمت تاپیک قبلم بخون

ح دیگه هیچ امیدی به زندگی‌ندارم:)                                    میشه دعا کنی حالم خوب بشه؟؟                                                                    کاربری دست دو نفر هستش.

بابا روانیم کرده .سر هرموضوعی بهم فحش میده خستم کرده نفرینش کردم

بگو پسرت بی عرصه اس دادتو سر اون بزن

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
پدرشوهرم بدهی و مریضی داره همه پولامون خرج اون شد هچی نداریم

بی سیاستی کردید اگه از اول همین پولارو می‌دادید قسط وام الان یه پولی هم برای خودتون مونده بود می‌دادید رهن منت کسی هم سرتون نبود الان هم پول دادید هم میگن مفتی نشستید

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

ببین ما خونه داریم کنار خونه عموم ببین چی کشیدیم ک بعد ۳۲ سال پاشدیم اومدیم مستاجری یعنی خودش بد بود ...

لعنت به همسایه بد

ماهم عموم همسایمونه خیلی اذیت میکنن

💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

بی سیاستی کردید اگه از اول همین پولارو می‌دادید قسط وام الان یه پولی هم برای خودتون مونده بود می‌داد ...

نمیدونستیم ک اینجور میشه بقیه بچه هاش ولش کردن ولی ما موندیم این شد

لعنت به همسایه بد ماهم عموم همسایمونه خیلی اذیت میکنن

خیلی خیلی یعنی دس آخر نزدیک بود پسرش برادرمو بکشه

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
نمیدونستیم ک اینجور میشه بقیه بچه هاش ولش کردن ولی ما موندیم این شد

همیشه اونایی که دورن عزیزترن 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

نمیدونم . ولی بغصی هام خونه مفت میشینن زبون درازی هم میکنن .

مفت ننشستیم داریم خرجشون میدیم پدرشوهرم از کار افتاده اس خرج دوا و خونش با ماست.قضاوت نکن