پدرشوهرمم اینا تو شهرستان پرجمعیت خونه دارن الانم قیمتا رفته بالا از وقتی خونش رفته بالا هزار بار بیرونمون میکنه و منت خونشو میزاره سرم .بقیه اذیت کردناش ب کنار دارم از دستش روانی میشم
این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحضه لحضه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شوهرت باید خودشو جمع و جور کنه و زودتر از اونجا در بیایید.
امیدوارم این مدتی که اونجا موندید پول پس انداز کرده باشید.
فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
چادر هم بزنید، بهتر جای که اعصاب روانتون بهم بریزن...
حتی پدر و مادر خود آدم هم بودن همین رفتار با آدم میکردن.....
انشاءالله خدا به هممون کمک کنه و به شما ویژه تر. الهی آمین
خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید. هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای. #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.