2777
2789
عنوان

تاحالا کلا چن تا کتاب خوندین؟

162 بازدید | 15 پست

من خودم اینارو خوندم حتما بهتون پیشنهاد میکنم

هردو در نهایت میمیرند 

آدم خواران اگه روحیه ضعیفی دارید نخوانید

مغازه خودکشی

تبریز مه آلود

آخرین روزهای دو دیکتاتور

نبردمن

سرنوشت یک انسان

چهار اثر فلورانس

جزیره یخبندان

چه کسی پنیر مرا دزدیده است

قرار داد اجتماعی  اصول سیاسی هم میخوام تازه شروع کنم

فردا به جهنم خواهم رفت!                                          Turk❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هملت 

مردی که می خندد

دزیره

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

از ۱۶ سالگی میخوندم خیلی زیادن

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 

زیاد بوده نشمردم ...

16سالمه !نگید اینجا چیکار می‌کنی و جای تو نیست و...من تایمی برا اومدن به اینجا که هیچ حتی تایمی برا گوشی بدست گرفتن هم‌ ندارم و هر از موقع هایی تو زمانایی که احساس کردم تنهام،احساس کردم خستم از ادمای حقیقی، احساس کردم نیاز به مشورت از آدمای از خودم بزرگتر دارم و... میام اینجا . نه علاقه ای برا بحث های ۱۸+دارم نه کسی تا حالا می‌تونه بگه منو تو این بحث ها دیده ... من هر از موقع هایی میام اینجا فقط برا اینکه تو حقیقی خواهر بزرگتر از خودم ندارم و شما همتون عین خواهر بزرگتر من :) و جدی تو شرایطی نیستم که بخوام بخاطرع بهونه سن بلوغ هر غلطی بکنم و بخدا تموم این حرف و کنایه هارو خودم می‌دونم پس میشه یکم با هم مهربون تر باشیم؟!🥲🫂(شد ۱۷سالم و هنوزم حرفام همون حرفای قابلیت🙃)
مغازه خودکشی رو دوس نداشتم

آره آخرش یکم عجیب بود مثلا آلنی که تمام تلاشش کرده بود خانواده رو از افسردگی  و فکر خودکشی دربیاره بعد موفق شدنش خودکشی  کرد

شاید نزدیک ۱۰۰ تا یا بیشتر

اما مهمترینهاش

راز 

لطفا گوسفند نباشیم

قورباغه را قورت بده

اثر مرکب

قدرت بیان 

اکثر کتاب‌های برایان تریسی

چه کسی پنیر مرا جابجا کرد

بعضی کتاب‌ها اسمشون یادم نیست

فاطمه فاطمه است 

تاریخ کرمان 

رمان‌های زیادی دوران نوجوانی و دانشجویی که اسماشون یادم نیست

شاید نزدیک ۱۰۰ تا یا بیشتر اما مهمترینهاش راز  لطفا گوسفند نباشیم قورباغه را قورت بده اثر ...

مانشالله به دانش و تجربیاتتون😍 

دزیره رو تعریفش خیلی شنیدم حتما یه روز میخونمش

اره عاشقانه بود من دوستش داشتم

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

در مورد چیه ؟

درباره ی یه مغازست ک وسایل مربوط به خودکشی میفروشه و به کسایی ک می‌خوان خودکشی کنن کمک میکنن مغازه رو یه خانواده اداره میکنن ک همشون افسردن بجز پسر آخر خانواده ک خیلی شاده

اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...