2777
2789
عنوان

به شوهرم گفتم برو زن بگیر

535 بازدید | 16 پست

خیلی دلم گرفته تموم اماما راصداکردم به خودخداقسم دادم گفتم خدایابه بی کسیم رحم کن اماهنوزم توکل بخدادارم اماشوهرم دیوونه م کرده نمی‌دونم چی مینویسم حالم اصلاخوب نیس

برای خداکاری نداره که من دوباره مامان بشم ودلم روشنه که دوباره مامان میشم توروخدابرام دعا کنید❤️❤️❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو بخواب حالت بهتر میشه

مهم1.شما نمیتوانید صابون روی چشمانتان بریزید2.شما نمیتوانید موهایتان را بشمارید3.شما نمیتوانید از بینی خود نفس بکشید، زمانیکه زبانتان بیرون است.4.شما مورد سوم را انجام دادید! 5- ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯾﺪ،ﻓﻬﻤﯿﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﻣﺎ‌ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﻭﻓﺎ ﺷﺪﯾﺪ6- ﺍﻻﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ،ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯾﺪ7.کپی کنید و برای دیگران بفرستید و اﻧﺘﻘﺎﻡ ﺍﻻﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ!سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیاسیا سیا سیا ‌سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا8 -شما آنقدر تنبل هستيد كه اين 40 تا سيا رو نخوندين9 -شما آنقدر سهل انگارهستيد كه متوجه نشدید يكي از آن ها سينا ميباشد10 -شما آنقدر ساده هستيد كه رفتيد بالا و پيدا نكرديد11 -من شما را سر كار گذاشتم12 -داريد ميسوزيد13 -بي مزه هم خودتي!14 -از اينكه شما را سركار گذاشتم خوشحال باشيد!15 -الان نفهميديد كه خوشحال رو اشتباه نوشته بودم16 -بازم رفتيد چك كرديد ولي من بازم سركارتون گذاشت😂✌🏻اینو از دوست نی نی سایتی کپی کردم 🤣😐

هیچوقت دیگه همچین چیزی بهش نگو . دلش میشکنه و فکر میکنه دوسش نداری که حاضری بفرستیش کنار یه زن دیگه.

مشکلت رو مطرح کن و از راهنمایی دوستان استفاده کن ، فقط قبلش چک کن که بچه مدرسه ای ها راهنمایی نکرده باشن🤦🏻‍♀️

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

من ۳۷ سالمه ویکساله دارم برای بچه اقدام می‌کنم که نشده این اواخر عکس رنگی گرفتم گفتن لوله راستم هنوز انسدادخفیف داره ولی چپ بازه،شوهرم برای بچه روزگارموسیله کرده،مستقیم نمیگه ولی خیلی به اعتقادات من توهین میکنه میگه امامات خوب جوابتا دادن،هنوزیکهفته نیس که تخمک کشی کردم وعوارض آمپولای هورمونی هنوز نرفته بماند که چی کشیدم اگه درداموبه کوه بگم اآب میشه نه درد جسمی که اونا برام هیچه،دردای روحی

برای خداکاری نداره که من دوباره مامان بشم ودلم روشنه که دوباره مامان میشم توروخدابرام دعا کنید❤️❤️❤️

بعداون همه آمپول ‌‌……جواب تخمک کشی خوب نیودوتخمکام کیفیت نداشت حالا اومده خونه بجای دل داری سرزنش میکنه.

خودمونفرین کردم گفتم ایشالا تاآخرسال من بخاطر آمپولاسرطان می‌گیرم میمیرم توهم برو یه دختر ۱۸ساله بگیر که برات ده تابچه بیاره،گفتم دست ازسرم بردار

بخدااگه بخاطر گناهش نبود خودمومیکشتم مگه آدم چقدر میتونه دنده پهن باشه،

من ۳۷ سالمه ویکساله دارم برای بچه اقدام می‌کنم که نشده این اواخر عکس رنگی گرفتم گفتن لوله راستم هنوز ...

مطمئن باش خدا کمکت میده.حرف زن رو پیشش نگو تمام تلاشت رو بکن.چون اگه به حرفت گوش بده و ب ه زن بگیره بعد شما باردار بشی یه عمر حسرت میخوری.یه گوشت در باشه یه گوشت دروازه.وقتی دلت رو میشکونه سرت رو بالا بگیر و به خدا بگو خدا میدونم میشنوی

بگو زر نزن ناراحتی طلاق بگیریم اسم زن دوم نیار

راه طلاق گرفتنم ندارم کجابرم،کیودارم پشتم باشه اگه بابام زنده بود بازم یه چیزی