یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من ۳۷ سالمه ویکساله دارم برای بچه اقدام میکنم که نشده این اواخر عکس رنگی گرفتم گفتن لوله راستم هنوز انسدادخفیف داره ولی چپ بازه،شوهرم برای بچه روزگارموسیله کرده،مستقیم نمیگه ولی خیلی به اعتقادات من توهین میکنه میگه امامات خوب جوابتا دادن،هنوزیکهفته نیس که تخمک کشی کردم وعوارض آمپولای هورمونی هنوز نرفته بماند که چی کشیدم اگه درداموبه کوه بگم اآب میشه نه درد جسمی که اونا برام هیچه،دردای روحی
برای خداکاری نداره که من دوباره مامان بشم ودلم روشنه که دوباره مامان میشم توروخدابرام دعا کنید❤️❤️❤️
من ۳۷ سالمه ویکساله دارم برای بچه اقدام میکنم که نشده این اواخر عکس رنگی گرفتم گفتن لوله راستم هنوز ...
مطمئن باش خدا کمکت میده.حرف زن رو پیشش نگو تمام تلاشت رو بکن.چون اگه به حرفت گوش بده و ب ه زن بگیره بعد شما باردار بشی یه عمر حسرت میخوری.یه گوشت در باشه یه گوشت دروازه.وقتی دلت رو میشکونه سرت رو بالا بگیر و به خدا بگو خدا میدونم میشنوی