2777
2789

اونم دانشگاه آزاد اگر قبول شم با یه بچه ۱۸ ماهه خوبه؟

پسرم همه زندگیمه لطفا برای سلامتیش عاقبت بخیرش و خوش‌بختیش صلوات می‌فرستید؟ جز پسرم کسی رو ندارم‌ هر کس فرستاد بگه منم بفرستم براش

نه 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره درس خوندن و تلاش کزدن همیشه ارزش داره

ن خوب باید ارزش داشته باشه من میخام وقتم از بچم بگذرم 

پسرم همه زندگیمه لطفا برای سلامتیش عاقبت بخیرش و خوش‌بختیش صلوات می‌فرستید؟ جز پسرم کسی رو ندارم‌ هر کس فرستاد بگه منم بفرستم براش

انتظارات از شغلی کی میخوای چیه?

پرستاری فقط نیاز به علاقه یا علاقه به مهاجرت داره

وگرنه نه توش پولی هست نه وقتی برای تفریح و...

دانشجو داروسازی_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

انتظارات از شغلی کی میخوای چیه? پرستاری فقط نیاز به علاقه یا علاقه به مهاجرت داره وگرنه نه توش پول ...

این که حقوقش عالی باشه و بتونم مهاجرت کنم 

این که حقوقش عالی باشه و بتونم مهاجرت کنم  

حقوقش اصلا عالی نیست

اما برای مهاجرت خیلی خوبه که اونم نیاز به سرمایه اولیه داره

دانشجو داروسازی_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

شاغل شدن همیشه ارزشش رو داره تو هر سنی...

پرستاری هم رشته ایه که تا حد زیادی تضمینه

خدا یاری‌ کند قلبی را که  در آرزوی چیزیست که تقدیرش نیست  ️🙂⁦❤️⁩.                                                                                       
شرط سنی استخدام رو داری؟ تا اون موقع میتونی باهاش مهاجرت کنی؟

شرایط مهاجرت کردن با پرستاری چیه

با بچه کوچیک خیلی سخته واقعا مجردا با ده تا کلاس و مشاورم توش موندن

حالا ممکنه ازاد ی شهرستان خیلیییی کوچیک بشه

اگه بیاری شرایط رفتنو داری

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎