2777
2789
عنوان

پسری که همش حرف های .....

748 بازدید | 32 پست

دوستان کسایی که دوست پسر دارن. میشه بگن تا چه حد ارتباط رو اوکی هستن ؟ بابا ما مسلمونیم ایرانی هستیم چرا پسرا اینطوری میکنن؟؟؟

من قبلا با یه پسر در ارتباط بودم ؛ واقعا ازش خوشم میومد . خیلی هم اتفاقا مومن و امام حسینی بود . واقعا زنگ میزد یک ساعت و نیم درباره حجاب با من حرف می‌زد تو ایمانش شکی ندارم . اما گاهی خیلی حرف های جنسی میزد . خستم کرده بود منم فقط قطع میکردم تلفن رو . بعدا کات کردیم و دوباره برگشتیم و بهم میگه تو از نظر جنسی یه آدم خنثی رو بهم نشون دادی . من کسی رو که میخوام فعال و پر انرژی باشه . آخه شاید من خیلیم دختر پر شوری باشم اما اون هرچی باشه نامحرم هست ‌ . خیلی دلمو شکسته و رفتار های بد هم زیاد داشته اما من دوسش دارم بنظرتون چرا؟ 

حتی مرتیکه یکبار که اومد منو دید بعدش رفت و دیگهنه زنگ زد نه پیام داد و خیلی دلم شکست اما بعد دو ماه یه مسیج داد که فهمیدم میخواد تو آب‌نمک بمونم . 

بهم میگه چرا یکبار نگفتی بیام تو تو کوچتون بغلت کنم ؟ 

آخه خب اون هیچ تلاشی برای بدست آوردن روح من نکرده من چرا باید چنین چیزی بگم با اینکه شاید دلمم بخواد 

لطفا کمکم کنید دوستان کامل از سرم بیفته .

نیاز به کمک خواهرانه شما دارم 

چند وقت پیش خواستگار داشتم از عشق این یک هفته شب تا صبح گریه کردم که البته خداروشکر خواستگار به نتیجه نرسید . کم‌کم کنید بچه ها 

ممکنه به راه بیاد د دوسم داشته باشه؟ یا نه باید فراموش کنم

فراموشش کن من با یکی بودم حتی حرفشم نمیزد

کاربری سوممه.نی نی یار این دفعه بترکونی حلال نمیکنم (بدون هیچ دلیل)پیج ابجیمه ممنون میشم حمایتش کنید. پیج روبیکا مشاور ارشد سلامت ، لاغری و پوست و مو@style_____fit /rubika.ir/joing/CHHJGDBC0NZCWVHDBXZEYPRHKJXASQJX

باید ولش کنی اونم خیلی سریع

یه مسلمون هیچوقت نباید به خاطر علایق کسی از محدودیت های خودش رد بشه

🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 🌷 شهید حاج قاسم سلیمانی: 💚 امروز قرارگاه حسین بن علی (ع) ایران است♡  ‌💚 ولایت، ولایت علی بن ابیطالب است♡ و خیمه او خیمه حسین فاطمه است♡ دور آن بگردید♡ با همه شما هستم. 💚 خامنه ای عزیز را عزیزجان خود بدانید♡ با جان دل به توصیه و تذکرات او بعنوان طبیب حقیقی شرعی و عملی عمل کنید♡ 💚 رنگ خدا را بر هر رنگی ترجیح دهید♡💚💚💚 ایرانِ حسین تا ابد پیروز است💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مذهبی و غیر مذهبی نداریم

اتفاقا از بعضی مذهبی ها باید ترسید 

که چون به خلوت می روند آن کار دیگر می کنند

پسری که یک نفر از رو عشق و علاقه نه اندام و زیبایی دوست داشته باشه

احترام خودشو نگه میداره  ۱

دوما  اینو از هر پسری که نرمال باشه بپرسی میگه  که از رو عشق به  کسی که دوسش داره حتی خیلی نزدیک نمیشه از لحاظ عاطفی که  دختر بتونه تصمیم بگیره دوسش داره یا نه

چ‌مذهبیه‌ک‌حرفای جنسی میزنه و‌بغل‌میخاد

هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری و‌مشکلات بیرون اومده..ودر حال‌جنگیدنه..چیزی‌ک‌تورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.و‌پایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو ک‌همش ضربه میخوری.

خواهش میکنم فراموشش کن ، اون آدم اصلا مذهبی نیست ، مذهبی نماست که داره سواستفاده می‌کنه ازت 

من از این تیپ پسرا دیدم ، وقتی بفهمن مذهبی هستی خودشون رو با خدا جلوه میدن درحالی که درونشون ی چیز دیگه است، متظاهر و دورو هستن  

حتی ارزش ندارد بهش فکر کنی ، 

۹۹درصدشون همینن ول کن دوس پسر و این چیزا رو فقط خودت ضربه میخوری چیزی ب اسم عشق وجود نداره مخصوصا برا پسرا فقط ب فکر نیازاشونن با حرفای قشنگ دخترا رو الکی گول میزنن دختری هم ک عاشق بشه هرکاری میکنه واسه عشقش بعد پسره حالشو میبره آخرشم میره