دوستان کسایی که دوست پسر دارن. میشه بگن تا چه حد ارتباط رو اوکی هستن ؟ بابا ما مسلمونیم ایرانی هستیم چرا پسرا اینطوری میکنن؟؟؟
من قبلا با یه پسر در ارتباط بودم ؛ واقعا ازش خوشم میومد . خیلی هم اتفاقا مومن و امام حسینی بود . واقعا زنگ میزد یک ساعت و نیم درباره حجاب با من حرف میزد تو ایمانش شکی ندارم . اما گاهی خیلی حرف های جنسی میزد . خستم کرده بود منم فقط قطع میکردم تلفن رو . بعدا کات کردیم و دوباره برگشتیم و بهم میگه تو از نظر جنسی یه آدم خنثی رو بهم نشون دادی . من کسی رو که میخوام فعال و پر انرژی باشه . آخه شاید من خیلیم دختر پر شوری باشم اما اون هرچی باشه نامحرم هست . خیلی دلمو شکسته و رفتار های بد هم زیاد داشته اما من دوسش دارم بنظرتون چرا؟
حتی مرتیکه یکبار که اومد منو دید بعدش رفت و دیگهنه زنگ زد نه پیام داد و خیلی دلم شکست اما بعد دو ماه یه مسیج داد که فهمیدم میخواد تو آبنمک بمونم .
بهم میگه چرا یکبار نگفتی بیام تو تو کوچتون بغلت کنم ؟
آخه خب اون هیچ تلاشی برای بدست آوردن روح من نکرده من چرا باید چنین چیزی بگم با اینکه شاید دلمم بخواد
لطفا کمکم کنید دوستان کامل از سرم بیفته .
نیاز به کمک خواهرانه شما دارم
چند وقت پیش خواستگار داشتم از عشق این یک هفته شب تا صبح گریه کردم که البته خداروشکر خواستگار به نتیجه نرسید . کمکم کنید بچه ها
ممکنه به راه بیاد د دوسم داشته باشه؟ یا نه باید فراموش کنم