2777
2789

من واقعا به این نتیجه رسیدم که اصلا من نه براش مهمم نه دوستم داره چون مامانش خونه نداره پیره مجبوره که خونه ما باشه و دخترش یکماه اینجاست یکماه خونه دخترش اون یکماه که خونه دخترش شوهرم خیلی حالش بده اصلا با من حرف نمیزنه اصلا گرفته ست بهش میگم تو که اینقدر وابسته مامانتی چرا با من ازدواج کردی منو آوردی اینجا زجر بدی من واقعا وسط دل و قلوه دادناشون حرص میخورم برای مامانش لقمه میگیره با اینکه مامانش خیلی حال عمومیش خوبه و خیلی ام میخوره خیلی زیاد ولی همیشه نگرانشه طلا داشتم فروختم بدهید داد طلایی که مال مجردیم بود یک دستت درد نکنه نگفت بعد مامانش ماهی ۸ تومن حقوق میگیره اونو یکسره میگه خودش حقوق داره من دیگه اصلا از شوهرم خوشم نمیاد از مامانش که حالت تهوع میگیرم قیافش تو خونه میبینم از خود شوهرمم همینطور خیلی متاسفانه وابسته مادر و خواهرشه اینا باشن حالشخوبه میخنده رفتارش عالیه ولی نباشن اصلا حالش خوب نیست 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ازشون بدم اومده خانوادگی دیشبم بهش گفتم دیروز خواهرشوهرم زنگ زده به مامانش میگه چخبر؟ اینم میگه خودت که میدونی اینجا چخبره؟ واقعا من جز خوبی کاری نکردم جوری حرف میزنه انگار من دارش زدم

مادرشوهر من یک کاری کرده فقط پسرهاش میرن اونجا تنها 

اصلا هم نمیگه چرا خانمت را نیاوردی؟؟

مامان من همه اش میگه بدون شوهرت نیا

بعد چقدر از داماد پذیرایی 

مادرشوهر من غذای خوب را برای پسرش می خواد

مادرشوهر من یک کاری کرده فقط پسرهاش میرن اونجا تنها  اصلا هم نمیگه چرا خانمت را نیاوردی؟؟ مام ...

اره اینام برای هم فقط میخان بهم تعارف میکنن بعد شوهر آشغالم میگه مامانم از تو جرات نمیکنه دست به چیزی بزنه

من از این آتش می گیرم که مادرشوهر من همه اش دنبال بهانه است پسرها را بکشونه خونه اش، اون  هم بدون عروس و بدون نوه 

بعد مادر من هی تاکید که  اصلا بدون شوهرت جایی نرو

من جز خونه ی مادرم کجا دارم برم؟

من هم نمیرم خوب