2777
2789
عنوان

خانم های شوهردار بخونن

186 بازدید | 6 پست

میخوای یه بانوی باسیاست بشی اینو بخون👇👇👇👇

1_ تمام سعی تو بکن مستقل باشی، هیچ چی مثل مستقل بودن تو رو جذاب نمیکنه. غیر قابل پیشبینی باش و سوپرایز رو یاد بگیر 💎🤠

2_ به ظاهرت برس ولی همیشه از ظاهرت راضی باشدو اعتماد به نفس داشته باش😌💄

3_ سعی کن بامزه و شوخ باشی و حداقل به اندازه شوهرت باهوش باش🙄👨🏻‍💻

4_ وقتی تازه از سرکار اومده همون لحظه شروع به غرزدن نکن؛ دنبال دردسر و جر و بحث  نباش، مدام شوهر تو کنترل و نقدش نکن😬🙆🏻‍♀

5 _ تو رخت خواب شاد و راضی نگهش دار (رمز بزرگ زوج موفقه) 🙊😉

6_ چیزهای کوچیک باهاش جشن بگیر و هر از گاهی براش کادو بخر 🎁🎉

7_ مردان عاشق زنان که مراقبه خودشونن، عاشق شوهرت باش نه اینکه نیازمند اش باشی 🙂👌🏻

8_  سعی کن خونه رو مرتب نگه داری

)شگردهای زنانه)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به این چیزها نیست.

باید طرف مون هم آدم درستی باشه.

من خودم به غیر از مورد اول بقیه رو دارم اما چه فایده، با زبونش و حرف هاش دلمو شکونده شدید.

باتشکر از دوستان گرامی کاربری سومم هستش.  خداجونم برای رسیدن به آرزوهام کمکم کن.
به نظرت مردها هم دنبال راز میگردن تا خانوماشون ازشون راضی باشه؟

برای هر فرد فرق داره ولی مردا بیشتر سعی میکنن خودشونو قوی نشون بدن و خوب این هم بیشتر کارو خراب میکنه و دیگه به ناز کشیدن نمیرسه