2777
2789
عنوان

شما بگین کار کی اشتباهه

115 بازدید | 18 پست

عصر ساعت ۵ با رفیقام رفتم بیرون یهو یه بحث شد که دخترخاله رفیقم گفت تو خیلی بزرگونه رفتار میکنی و فکر میکنی اینجوری با وقار تر و خانم تر هستی درصورتی که یه نوجوان ۱۶ ساله باید دنبال خوش گذرونی و دوست پسر باشه تو همش کتاب میخونی و درس میخونی منم گفتم واسه شما همچین کارت دعوتم نفرستاده بودم بیای باهام رفیق شی دخترخالت گفت تنهایی منم دلم سوخت گفتم بیارش کافه کتاب بخونه نمیدونستم کتاب خوندن از نظر تو خشک بودنه یهو پا شد گفت حالم از دخترای مغروری مث تو بهم میخوره که فکر میکنن اگه دوست پسر داشته باشن از ابهت و وقارشون کن میشه😐🙄من همش میرم این کافه کتاب میخونم همه میشناسن منو هربارم رفیقام ابرومو میبرن😭

رفیقاتو عوض کن سبک خیلی خوبی هم داری 16سال بخواد دنبال رل و دوست پسر باشه کی به اهدافش برسه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفیقاتو عوض کن سبک خیلی خوبی هم داری 16سال بخواد دنبال رل و دوست پسر باشه کی به اهدافش برسه

دقیقااااا

وقت واسه عشق و عاشقی زیاده من باید از این سنم نهایت استفاده رو ببرم

در انتخاب رفیق بیشتر دقت کن آدم های هم فاز خودت رو پیدا کن یا حداقل با کسی دوست شو که تفاوتها رو بپذیره و احترام بهت بزاره.. سبک زندگی آدم ها با هم فرق داره، منم نوجوونی هام مثل تو بودم عاشق کتاب و درس خوندن الان حوصله کتاب خوندن ندارم ،هرکاری که درسته و خوشحالت میکنه رو انجام بده به حرف افراد نامربوط گوش نکن

دقیقااااا وقت واسه عشق و عاشقی زیاده من باید از این سنم نهایت استفاده رو ببرم

خیلی هم عالی دختر بافکر و عاقلم😘

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
الان دوست پسر چ ربطی ب کتاب داشت یعنی اونا ک رل دارن کتاب نمیخونن و درس نمبخونن وات :/

بقیه رو نمیدونم ولی اطرافیان من که رل میزنن و دنبال دوست پسرن درس براشون مهم نیست 

خب عزیزم از قدیم گفتن کبوتر با کبوتر باز با باز

رفتار دوستت اشتباه بود وقتی میگه حالم از تو به هم میخوره چرا باهات میگرده ،چرا نمیری رفیقایی پیدا کنی مثل تو هستن؟ 

من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:) 

حقیقتا من با شخصیتی که دارم از رفتار تو بیشتر خوشم اومد 

بنظر حیفه شخصیتی مثل تو بخاد با اشخاص سطح فکری پایین همکلام بشه 

من خودم تقریبا مثل توام زیادم دوست اینا ندارم چون تو جامعه امروزی اینطور شخصیت مثل خودم کمه منم چون خیلی ارومم بهم میگن باکلاسی یا مغروری نازی و واسم اهمیتی نداره اروم بودن برام لذت بخشتره و بنظرم ۱۶ سالگی روی درسا تمرکز کن سن ۲۰ به بالا میتونی تصمیم بگیری کی واست مناسبه یا نه 

خب عزیزم از قدیم گفتن کبوتر با کبوتر باز با باز رفتار دوستت اشتباه بود وقتی میگه حالم از تو به هم م ...

متاسفانه هم سن های من نصف بیشترشون دنبال دوست پسرن😔با اینکه مدرسه نمونه قبول شدم بازم چندتا از بچع های کلاسمون اصن درس براشون مهم نیست دنبال یچی دیگه ان