2777
2789
عنوان

شما بگین کار کی اشتباهه

| مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 18 پست

ربطی نداره یسری زودتر احتیاج عاطفی دارن زودتر وارد رابطه میشن یسری طرز فکر و اولویتشون چیزای دیگهس و عاطفیشون اولویت اخره.

همین واسش توضیح بده بکشه ازت بیرون.

درسخون بودن با شیطنت ربطی بهم ندارن میتونه یکی دوست مسر بازی کنه ولی درسشم بخونه یکیم خودش قاطی این رابطه های دو روزه نمیکنه سری که درد نمیکنه دستمال نمیبنده.

هرچیم باشه تو ایرانیم فردا با هر خری بخواد ازدواج کنه همین پسرا میشن خار تو چشمش عیب تو پروندهش. مخصوصا واسه پسرا پولدار و خونواده دوست خیلی خیلی مهمه پاکی. وگرنه پسر لنگه خود دوستت واسش مهم نیست خودشم چند تا دوست دختر میگیره.

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
حقیقتا من با شخصیتی که دارم از رفتار تو بیشتر خوشم اومد  بنظر حیفه شخصیتی مثل تو بخاد با اشخاص ...

دقیقا هرکس منو میبینه فکر میکنه مغرورم باهام که رفیق میشه نظرش عوض میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه هم سن های من نصف بیشترشون دنبال دوست پسرن😔با اینکه مدرسه نمونه قبول شدم بازم چندتا از بچع ...

خب تو نذار آدمای سمی که اینجوری راجع بهت فکر میکنن اذیت کنن ، سعی کن  رو هدفات بیشتر زوم کنی تا با دوستی با چنین افرادی که بحث رو از کتاب میکشونن  به دوست پسر😐 

من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:)