2777
2789
عنوان

هرشب گریه ، هرشب گریه خسته شدم

166 بازدید | 17 پست

خسته شدم بقران ، میترسم قبول نشم دانشگاه ، استرس نتایج رو دارم ، مشاورا کارناممو دیدن همشون گفتن قبول میشی ، ولی من میترسم ، خیلی التماس خدا و اماما کردم خیلی دعا خوندم ، نمیتونم یک سال پشت بمونم . میشه برام دعا کنید . دعا کردید لایک کنید منم براتون حمد بخونم 

انسان مرد و با بُهت پرسید : همین ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترم عزیزم

دنیا تو کنکور خلاصه نمیشه

حیف بدنت و سلامتیت نیست

بعدا به این روزهات میخندی

عزیزم دمنوش گل گاو زبان بخور

آرامش میده بهت

به خداوند اعتماد کن 

انشالله موفق میشی

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
بخدا زندگی همش کنکور نیس میخونی بعدا قبول میشی نهایت

می‌دونم عزیزدلم. می‌دونم . ولی خیلی میترسم :) بالاخره اینم مرحله ای از زندگیمه ، خیلی سختی کشیدم ، امید دارم بالاخره ی جا بخندم بگم قبول شدم 

عزیزم دعای مقاتل بن سلیمان با معنی و حضور قلب بخون هم آرامش می گیری و هم نتیجه خوب

«وَ مَنْ یَتَّقِ اللهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً* وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْث لا یَحْتَسِبُ وَ مَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَى اللهِ فَهُوَ حَسْبُهُ اِنَّ اللهَ بالِغُ اَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللهُ لِکُلِّ شَیْىء قَدْراً»
دخترم عزیزم دنیا تو کنکور خلاصه نمیشه حیف بدنت و سلامتیت نیست بعدا به این روزهات میخندی عزیزم دم ...

درست میگی عزیزدلم. چشم . سعی میکنم آروم باشم 

فکر میکنی بعد قبولی همه چی میشه عالی؟

نه عزیزم می‌دونم زندگی بازم سختی هایی داره حتی سخت تر از شرایط الان . ولی حس میکنم حقمه یک جا لبخند بزنم بگم شد بالاخره :)

بیشتر دلم میخواد یک جا برای خودم جبران کنم ، بگم بالاخره شد :)

انشالله

چرا که نه 

برای خدا هیچ کاری نداره

خصوصاً اگر تلاش کرده باشی 

«وَ مَنْ یَتَّقِ اللهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً* وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْث لا یَحْتَسِبُ وَ مَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَى اللهِ فَهُوَ حَسْبُهُ اِنَّ اللهَ بالِغُ اَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللهُ لِکُلِّ شَیْىء قَدْراً»
 نه عزیزم می‌دونم زندگی بازم سختی هایی داره حتی سخت تر از شرایط الان . ولی حس میکنم حقمه یک جا ...

می زنی 

بعد بیا به منم بگو 

منم دلم باز شه

درست میگی عزیزدلم. چشم . سعی میکنم آروم باشم 

مراقب خودش باش دخترم

من ۳۹ سالمه

چقدر برای کنکور

برای کار گرفتن

برای ازدواج با عشقم

بچه دار شدن

برا همه اینا چقذر استرس کشیدم

الان تبدیل شدم به زن مریض که هر روز یه جاش درد داره

تجربه من بود که جای مادرت هستم 

میدونم موفق میشی دختر 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه