2777
2789

اگر بیدار و گر هوشیار و گر مست و خمارم

همچو لیلی ریشه در خاک نفس‌های تو دارم

اگر پژمرده و خشکیده و شوریده‌حالم

ای تو باران محبت چشم دیدار تورا دارم

اگر من کافر و بی‌‌دین و گر علامه‌ی دینم

تو را ای قبله‌گاهم من مسلمان‌وار دوست دارم

اگر خندان و گریانم اگر پر غم ،اگر شادم

تو را رنگین‌کمانِ بعد اشکم دوستت دارم

اگر از دیده پنهانی اگر نزدیک‌تر از جانی

تو را در هر مسافت هر زمانی دوستت دارم⁦⁦⁦

سحـر.ح

خیلی موب بود

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

خیلی با استعدادین

شعرتون رو همچین جایی منتشر نکنید احتمال دزدیِ فرهنگی هستش

میشه واسه ی دوستم یه فاتحه بخونی؟:)همچو حافظ همه شب ناله و زاری کردیم کای دریغا به وداعش نرسیدیم و برفت..!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوبه عزیزم ولی احساس می کنم از نظر وزنی کم مشکل داره میدونی ۲مصرع یه بیت باید هجاها و واج هاشون به یه اندازه باشه؟

ولی بازم عالیه دمت گرم.

باشکوه ترین وزیباترین عشق زمینی عشق مادر به فرزندشه خدایا این عشقو به همه ی بانوان جهان هدیه بده الخصوص بانوان سرزمینم🌷🌷🌷
خیلی خوبه عزیزم ولی احساس می کنم از نظر وزنی کم مشکل داره میدونی ۲مصرع یه بیت باید هجاها و واج هاشون ...

آره عزیزم می‌دونم همیشه سعی میکنم بر اساس یه بحر خاص بنویسم اما این شعرم یه کم فی البداهه بود و بعد از سه ماه دوباره نوشتم به خاطر همین زیاد سخت نگرفتم. قربونت نگاهت عزیزم 😍⁦❤️⁩