2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش هرکی از غم میگه حرفاش دروغ باشه 

که متاسفانه مال این نبود طرف خسته شده بود از این همه توهین 

درد دل با کس نگفتم درد من گفتن نداشت... خنده بر غم میزنم هر چند که خندیدن نداشت 😔خدایا دردی دارم تو دلم که نمیتونم به هیچ کس بگم حتی عزیزترین کس تو زندگیم... خدایا تا کی؟؟؟کمکم کن راهی نشونم بده😭 
شرلوک تویی من ادات رودرمیارم😂❤

😂😂وایی

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
همین چند دقه پیش بودددش یعنی چییی چرااا ترکیده

یه ویس گذاشت گف صدای شوهرمه یکی از بچه ها میگف که این ویس دروغه چون این ویس رو چن وقت پیش تویکی از چنلای تلگرام دیده ومیگف یاسی دروغ میگه دیگه حالایا خودش رفته یاتعلیق شده...

ولی من کلا بخاطر اون وارداین سایت شدم وهمیشه همه تایپیکاشو دنبال میکردم وبنظرم آدم دروغگویی بنظرنمیرسید...شاید بقیه اشتباه کرده باشن😐

لطفاً یه صلوات براشادی روح پدرم بفرستید.ممنون🙏💔

یه تاپیک درموردش دیدم تا آخر نخوندم ، انگار یه ویس گذاشته که مال خودش نبوده، البته با دقت نخوندم دقی ...

https://uupload.ir/view/1627628518_m0mm.mp3/

اره اینم لینک همون ویسه میگف صدا شوهرمه ولی یکی از بچه ها از تلگرام پیداش کرده ولوش داده این اهنگ تاریخش مربوط به قبله اما یاسی میگفت شوهرم الان داره برامن میخونش ...حقیقتا خودمم گیج شدم .اینکه واقعا دروغ بود همه حرفاش؟ویااصلا چرا بایدیه آدم درمورد زندگی خودش دروغ بگه؟؟

لطفاً یه صلوات براشادی روح پدرم بفرستید.ممنون🙏💔

یه ویس گذاشت گف صدای شوهرمه یکی از بچه ها میگف که این ویس دروغه چون این ویس رو چن وقت پیش تویکی از چ ...

بقیه چه اشتباهی کردن ؟ 

نکنه ویس شوهر این خانم رو از اینجا برداشتن گذاشتن کانال تلگرام؟؟

https://uupload.ir/view/1627628518_m0mm.mp3/ اره اینم لینک همون ویسه میگف صدا شوهرمه ولی یکی از بچ ...

اینکه کلا از صفر تا صد ماجرا دروغ بوده یا نه رو نمیدونم ولی ایشون یه تاپیک جدا زده ویس دروغ گذاشته میگه شوهرمه ، براچی باید اینکار رو بکنه؟