2777
2789

دوستان پسرم ۵ سالشه همیشهههه مریضه و تب داره و تهوع و دل پیچه بنظرتون چکارش کنم؟ دکتر میبرمش بازم خوب نمیشه؟ رنگش پریده دست وپاش یخه همیشه ن غذا میخوره ن چیزی هلاکم کرده چکار کنم برا سیستم ایمنی بدنش ک قوی بشه و هرچیزی مریضش نکنه؟ واینکه برا بی اشتهایش اگه چیزی بلدید بهم بگید لطفا ممنونتون میشم😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کردم تهرانی خواستم ادرس دکتر کودکان بدم بهت ،.... یعنی همیشه تهوع داره؟ هر روز؟؟؟؟

هروز نه ولی هر هفته تب میکنه همراه با تهوع.کلی متخصص بردمش فقط فارمنتین بش میدن😒ن ازمایشی ن کوفتی میگیرن فقط پول میبرن الکی

ویتامین آ واسه تقویت سیستم ایمنی بدن خیلی خوبه.

ممنون عزیزم الان میرم داروخونه میخرم واسش..اسم یا مارک خاصی داره ؟ یا بشون بگم ویتامین سی برا بچه میخام فقط؟

ممنون عزیزم الان میرم داروخونه میخرم واسش..اسم یا مارک خاصی داره ؟ یا بشون بگم ویتامین سی برا بچه می ...

ویتامین سی نه، ویتامین آ. بهشون بگو واسه بچه می خوای راهنماییت می کنن. چون معمولا به صورت قرصه ولی یه مدل کپسولی هم هست که می تونی نوکش رو بشکافی و تو دهنش خالی کنی.

و این منم، زنی تنها در آستانه ی فصلی سرد🍁
ویتامین سی نه، ویتامین آ. بهشون بگو واسه بچه می خوای راهنماییت می کنن. چون معمولا به صورت قرصه ولی ی ...

اها اره ویتامین آ ببخشید..ممنون گلم الان میرم میخرم🩷