2777
2789
عنوان

شوهرم میخواد برگردم اما…..

718 بازدید | 28 پست

سلام دوستان خوبید اگه تاپیک های قبلیمو‌خونده باشید میدونید‌اوضاعم چطثر بوده بعد شش ماه شوهرم پریشب ۲۴تا پیام داد جوابشو ندادم دیشبم ۱۴تا پیام داد امشبم با بابام حرف زده بود گفت که (دخترت جواب پیاممو نمیده و من دوسش دارم میخوام برگرده میام خونتون حرف میزنیم) …اما من ازش ناراحتم و خانوادمم کفتن جوابشو نده چون من به هفته دیگه کار طلاقم تموم میشه اونم میخواد برگردم پیشش ولی جون من با خواهر شوهرام مشکل داشتم نمیدونم الان برگردم یانه دلم میخواد برگردم ولی میترسم ازشون مه برگردم طلاقی کنن

مگه با اونا باهمین‌؟ خواستی برگردی شرط و شروط بزار

نه اونا شوهر کردن ولی دخالت میکردن الانم میترسم برگردم طلافی کنن نمیدونم جه شرطی بزارم نمیتونم که بگم از خواهرات دور شو خواهر و برادرن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از من میشنوی جدا نشه با همسرم لج لجبازی کردم طلاق گرفتم  بعد از اون پشیمونم آدم ها خیلی بد شدن ...

الهی💔

ان شاءالله یه بخت بهتر قسمتت شه با تجربه ی زندگی قبلی یه زندگی عالی بسازی

«اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج»
از من میشنوی جدا نشه با همسرم لج لجبازی کردم طلاق گرفتم  بعد از اون پشیمونم آدم ها خیلی بد شدن ...

منم دوسش دارم این مدت خیلی افسرده شدم چون دنبالمم نمیومد الان که اونده نمیدونم خانوادمم چی میگن بهش اصلا ابجی خای خودش چیکار میکنه خانوادم‌که مخالفن میگن برنگرد 

طلاق نگیر شرط و شرایط بزار که من خونه خواهرات نمیام زندگی خودتو بچسب

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
منم دوسش دارم این مدت خیلی افسرده شدم چون دنبالمم نمیومد الان که اونده نمیدونم خانوادمم چی میگن بهش ...

به حرف کسی گوش نده ببین دلت چی میگه باهمه قطع رابطه کن بگو این شرط برگشتنمه محضری کن بگو اگر میخوای تو برو خانوادتو ببین ولی من نمیام 

جواب ندادن یعنی چی؟بچه این مگه؟

اسمس بازی نکن باهاش

اجازه بده بیاد در حضور خانواده صحبت کنه ببین یک هفته مونده به طلاق هدفش از برگشتنت چیه؟

در جریان تاپیک هات نیستم ولی چه مشکل جدی بوده چه لجبازی فقط در صورتی که برین مشاوره و مشکل حل شه قبول کن برگردی واگرنه طلاقت رو بگیر 

شما همون ادم ها هستین هیجی عوض نشده مشکلاتتون سره جاش که هست هیچی یع چیزهایی هم بهش اضافه شده

«اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج»
 میخوام بگم تا وقتی من دعوتشون نکنم نمیخوام بیان خونم تا اذیتم نکنن

کلا باهاشون قطع رابطه کن هیچی و هیچکس از زندگی خودت بهتر نیست

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹