2777
2789
عنوان

بهش بگم دوسش دارم؟

132 بازدید | 14 پست

کاربری دوستمه...

من یه پسردایی دارم که شغلش خیلی خوبه خودمم پشت کنکوریم

قبلا بهم پیشنهاد دوستی داد دو سه ماه صحبت کردیم من فکر کردم درحدش نیستم دیگه باهاش حرف نزدم ولی روابط خانوادگیمون عالی بود 

یه سال نرفتم خونشون بعد یکسال رفتم تا منو دید اومد کنارم نشست گفت دلم برات تنگ شده خیلی دوست دارم من میخوام تا ابد کنارت باشم و تورو برا ازدواج میخوام و...‌

معلومه علاقه داره فقط یه مشکل هست با یه دختره دوسته برا رابطه میخوادش فکر کنم شایدم دوسش داره نمیدونم

ولی همین امروز که خونشون بودیم کلی ابراز علاقه کرد

بهش پیام بدم ببینم بازم منو میخواد یا نه؟ اخه دلم نمیخواد نفر سوم یک رابطه ی جدی باشم

همین امروزم کلی بهم گفت دوست دارم و... ولی من حضوری خجالت کشیدم چیزی بپرسم چون خانواده ها بودن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم این آدم لیاقت نداره

وقتی احساسات کسی رو صرفاً برای جسمش به بازی میگیره هیچ تضمینی وجود نداره که آدم صحیحی باشه. 

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

چی بگم خیلی دوسش دارم خریت کردم فکر کردم درحدش نیستم درحالیکه میمرد برام چی بهش بگم 

ببین باهاش ارتباط برقرار کن 

برو خونشون باهاش صحبت کن ببین باز باهات گرم حرف میزنه 

اگر باز گفت دوست دارم بگو منم همچین حسی بهت دارم یا حسمون دو طرفس

بعضی #دوستت دارم ها بی #فایدست مثل #موفق باشید های #آخر برگه #امتحانی...!🤌🏻 
ببین باهاش ارتباط برقرار کن  برو خونشون باهاش صحبت کن ببین باز باهات گرم حرف میزنه  اگر ...

خب همین امروز خونشون بودم ده بار گفت دوست دارم یه بار حوواسم نبود موی سرم رو بوسید میدونه دوسش دارم فقط نمیدونم اون دختره که باهاش دوسته چی

وای تورو خدا کمکم کن چی بهش بگم  واقعا دوسش دارم قبلا بچگی کردم

چشم تا جایی که بتونم کمکت میکنم خودت نی نی سایت نداری؟🤦🏻‍♀️

بعضی #دوستت دارم ها بی #فایدست مثل #موفق باشید های #آخر برگه #امتحانی...!🤌🏻