2777
2789
عنوان

خواهرشوهر بی قانون و خودخواه

882 بازدید | 34 پست

امروز بعد از مدت ها،پدرهمسرم همه ی ما رو باغ دعوت کرده بود،دیشب ساعت11شب بهم زنگ زد و گفت که فردا همه باغ دعوت هستید،6صبح بیا کمک کن برنج رو خونه دم کنیم و مرغ رو می‌بریم باغ آماده میکنیم،منم صبح ساعت 6رفتم با در همسرم برنج پختیم و اومدم خونه،من همسایه شونم،اینم بگم قرار بود ساعت 10همه باغ باشیم و غروب برگردیم،چون همسرم شب باغ مهمون داشت،ساعت 9ونیم راه افتادیم و رفتیم،من با جاری بزرگم باهم رسیدیم،دیگه همه ساعت 10باغ بودیم به جز خواهر شوهرم

دمت گرم. خب

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینم بگم ما کلا قرار گذاشتیم باغ رفتنی ،هر خانواده واسه خودش فلاسک چای،آب و ظرف میبره،اینجوری مسولیت گردن یکی نمیوفته،من یه کیلو سبزی خوردن واسه خودمون خریده بودم صبح پاک کردم و با خودم بردم،4تا بطری آب یخ با کلمن آب هم برداشته بودم و ظرف پیکنیک،کلا هرجا برم مجهز میرم

خلاصه ساعت 11شد خواهر شوهر نیومد،مادر شوهرم نمی‌داشت یه چای بخوریم همش می‌گفت وایسید،فلانی هم بیاد،میوه ،وایسید فلانیم بیاد،خودش زنگ زد بهش ،اونم گفت نیم ساعت دیگه میام،ساعت شد یک و نیم خانم با یه من آرایش که انگار داره می‌ره عروسی پیداش شد

خلاصه ساعت 11شد خواهر شوهر نیومد،مادر شوهرم نمی‌داشت یه چای بخوریم همش می‌گفت وایسید،فلانی هم بیاد،م ...

ساعت 1ونیم شب اومد 😕

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "

بعدش باخودش چیزی نیاورده بود،فقط خودش،تازه طلب کارم بود که که مامان زنگ زد هولمون کرد،دخترم صبحانه نخورد،اما ما تا یک و نیم یه چایی نخوردیم که خانم بیاد برسه،بعدم به من میگه تو ظرف پیکنیکت تعدادش زیاده ،خانواده ما رو هم جواب میده،

بعدش باخودش چیزی نیاورده بود،فقط خودش،تازه طلب کارم بود که که مامان زنگ زد هولمون کرد،دخترم صبحانه ن ...

واقعا این چیزی که تعریف کردی خیلی به عنوانت میخوره

جاریم بهش گفت منتظر شما بودیم تا جوجه رو آماده کنیم برگشته میگه،مگه ساعت یک نهار میخورن،ما تازه صبحانه خوریم،در حالی که من و جاریم از 6صبح بیدار بودیم،تازه ساعت11ازخواب بیدار شده بود،به جای عجله کردن،قشنگ با حوصله صبحانه خورده بود و حمام رفته و کلی آرایش کرده بود،انگار نه انگار که کلی آدم منتظر اونا هستن

جاریم بهش گفت منتظر شما بودیم تا جوجه رو آماده کنیم برگشته میگه،مگه ساعت یک نهار میخورن،ما تازه صبحا ...

ما عروسمون اینطوریه دقیقا 

اصلا شعور نداره جایی میره  و منتظرشن. عجله کنه 

کاربری دست دو، کسایی که کار در منزل میخوان پیام بدن

جاریم بهش گفت منتظر شما بودیم تا جوجه رو آماده کنیم برگشته میگه،مگه ساعت یک نهار میخورن،ما تازه صبحا ...

خیلی صبوری کردین واقعا