2777
2789
عنوان

خواهرشوهر بی قانون و خودخواه

| مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 34 پست

همیشه همینه،تازه من کلی آب یخ برده بودیم جاریم هم آورده بود،چون تعداد بالا بود و هوا گرم زود تموم شد،بعد از ظهر برگشته میگه ،از صبح بیدار شدین چهارتا بطری آب یخ پر میکردین،مگه نمی دونید ما زیادیم،ازحرص هیچی نگفتم ولی امروز کوفتم شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبیش اینه اینجور مواقع شوهر من خودش چای و میوه رو میاره میگه بیاید ما بخوریم فلانی اگر میخواست بیاد ...

آخه مادر شوهرم نمیزاشت می‌گفت بزارید فلانیم بیاد،چون باغ اوناست و هزینه با اونا بود،چیزی نمیشد گفت

چرا نگفتی؟؟؟؟؟؟ جواب بده اینجور مواقع 

چی بگم،ده ساله عروسشونم،همش همینه،خود خواهه،همیشه به نفع خودش و شوهرش و دخترانش کار میکنه،یه سبد سبزی خورده بعد میگه،مامان دست درد نکنه،خیلی چسبید،منم گفتم من پاک کردم،برگشته میگه چه حوصله ای داری من سبزی دوست دارم اما به خاطر پاک کردنش نمیخرم

عجب مادرشوهر بی فکری معلومه دخترشم به خودش رفته 

آره ،همه کاره پدر شوهرمه،مادر شوهرم عین مهمون میاد و میره،انگار ما میزبان هستیم،فقط میگه آماده کنید من بخورم،هم سنش بالاست هم بی دست و پاست،هیچ کاری از دستش بر نمیاد فقط دومتر زبون تلخ داره

چی بگم،ده ساله عروسشونم،همش همینه،خود خواهه،همیشه به نفع خودش و شوهرش و دخترانش کار میکنه،یه سبد سبز ...

به نظرم مادرشوهرت اینجا مشکل داره نه خواهرشوهر 

اون باید بگه دست زنداداشت درد نکنه اورده ک اونم تشکر کنه 

دلم گرفت. خیلی تحمل و صبرت زیاد که چیزی نگفتی دمت گرم با معرفتت. زحمت کشیدی، لطف کردی

از صبح زود خسته شدی، خدا بهت سلامتی بده 

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
دلم گرفت. خیلی تحمل و صبرت زیاد که چیزی نگفتی دم گرم با معرفتت گرم. زحمت کشیدی، لطف کردی از صبح زود ...

مرسی عزیزم،همسرم پسر عمومه،بیشتر به خاطر عموم چیزی نمیگم،چون کلی هزینه کرده بود دلم نمی‌خواست ناراحتی پیش بیاد،بعدم قبلاً من و جاریم زیاد به خواهرشوهرم میگفتم که خودخواهه،اما رفتارش بدتر شد،الان دیگه چیزی بهش نمیگیم ،اینقدر پرو هست که ما رو از رو برد

بعدش باخودش چیزی نیاورده بود،فقط خودش،تازه طلب کارم بود که که مامان زنگ زد هولمون کرد،دخترم صبحانه ن ...

اینبار شوهرت بگو دفعه دیگه باغی در کار باشه باید اول همه رو نتوجه کنی ساعت ۱۰ مثلا باغ خوراکی میخوریم بگه هرکی دیر کنه قرار نیس صبر کنیم