2777
2789
عنوان

خاکتوسرم واقعن،یه عمر درس خوندم ک فرهنگیان بیارم،الان که آوردم...

| مشاهده متن کامل بحث + 831 بازدید | 40 پست

می‌دونی خیلیا دوست دارن جای تو باشن....راحت از دستش نده که ... تو هم میری جای اون خیلیا

امروز مادر را به خاک سپردیم، حالا دیگر به طور کامل بی‌دفاع شده‌ام.هیچ‌کس مرا در دنیا چنان دوست نخواهد داشت. نمی‌دونستم قراره فردایی بیاد که پدرم رو هم به خاک بسپاریم، ولی اومد و الان نه تنها بی دفاع شدم که به سپری در برابر حملات تبدیل شده ام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه از اول مهر نباید همه برن دانشگاه؟امسال چرا جوابا کنکور نمیاد

امسال چون با تاثیر سوابق دیر درصدارو لحاظ کردن همه قبول شده ها از آبان میرن دانشگا

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢

کاش من جای تو بودم منم بچه دارم ک دوس دارم فرهنگیان قبول بشم اما متاسفانه بچم انقد اذیت میکنه نمیشه درس بخونم آفرین بتو  ک تونستی 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

تو الانِ آیندتی  کاری نکن که نتونی جلو آینه تو چشمای خودت هم نگاه کنی  سه تا نفس عمیق بک ...

قربونت برم مرسی😍😢😢چشمممم

می‌دونی خیلیا دوست دارن جای تو باشن....راحت از دستش نده که ... تو هم میری جای اون خیلیا

اوهوم درسته😓

😢😢درجه ی فوشتو بیشتر کن😂😂

دختره تنبل پاشو برو تو اتاقت درم باز بزار بلند بلند بخون تامنم بشنوم زود باش گوشیتم دست من میمونه تا درساتو تموم کنی (ببخشیدا شوخی بود)

بشکست دلم ،کسی صدایش نشنید
قربونت برم مرسی😍😢😢چشمممم

آ قربون خانم معلم آینده 

پاشو دیگه خانم معلم 

بعدا بیا جواب پست بچه ها رو بده

رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب‌ الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀  مامان و باباهای مازندرانی خیلی  به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»
کاش من جای تو بودم منم بچه دارم ک دوس دارم فرهنگیان قبول بشم اما متاسفانه بچم انقد اذیت میکنه نمیشه ...

مرسی قربونت برم

مطمئن باش میتونی 

من تو سخت ترین شرایط درس خوندم

متاهل بودم و خونه ی مادرشوهر با دوتا برادرشوهر فضووووول ک خونه همش سروصدا بود و دائمم درحال کار کردن بودم

در عین حال کلاس دوازدهمم بودمو از اول دوازدهم تا آخرش باردار بودم و ۵ روز بعد امتحانات نهایی بچم دنیا اومد و یه هفته بعد از زایمان با کلی بخیه نشستم سر جلسه کنکور

پس مطمئن باش توهم میتونی 

دختره تنبل پاشو برو تو اتاقت درم باز بزار بلند بلند بخون تامنم بشنوم زود باش گوشیتم دست من میمونه تا ...

فداتشم

❣️😢

آ قربون خانم معلم آینده  پاشو دیگه خانم معلم  بعدا بیا جواب پست بچه ها رو بده

باشه چشمممم