2777
2789
عنوان

خاکتوسرم واقعن،یه عمر درس خوندم ک فرهنگیان بیارم،الان که آوردم...

| مشاهده متن کامل بحث + 831 بازدید | 40 پست
مرسی قربونت برم مطمئن باش میتونی  من تو سخت ترین شرایط درس خوندم متاهل بودم و خونه ی مادرشوه ...

ماشالله بهت واقعا خیلی قوی هستی آفرین منه احمق تو بهترین شرایط درس نخوندم خونه جدا شوهرمم کاری بهم نداشت اکثر وقتا تنها بودم هرکسی جا من بود پزشکی قبول میشد

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

ماشالله بهت واقعا خیلی قوی هستی آفرین منه احمق تو بهترین شرایط درس نخوندم خونه جدا شوهرمم کاری بهم ن ...

ممنونم❣️😍

الان نمیتونی بخونی؟؟

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم نمیخواد بخونی بیا خودم یادت میدم به پسر عموم یاد دادم الان فارغ التحصیل دانشگاه فرهنگیانه😁😍🤣سوالا:گام دوم انقلاب چی بود؟نمازای یومیه چن رکعته زود تند سریع بگو 🤨😂قرانو باز کن دو خط بخون.معنی فلان قسمت دعای کمیل و توسل چیه؟اصول دین و فروع دین چیه؟نماز جمعه قنوتش تو رکعته چندمه🙂😂رییس جمهور فعلی کیه رییس جمهور سابق کی بود مجلس خبرگان چیه چن نفرن؟ودر آخر چرا رهبرو دوس داری؟😌تو این مرحله حتما بغض کن و گریه کن خیلی خوب جواب میده تیپتم حسابی چادری و پوشیده باشه 🙂تموم شد تو قبولی فردا بیادانشگاه🤗😘

ممنونم❣️😍 الان نمیتونی بخونی؟؟

راستش خیلی از درس عقب موندم قشنگ ی دوره باید درسای تخصصی رو آموزش ببينم خودمم تنبلی میکنم 

رشتت چی بود؟ من ازاین لحاظم ک شهرستانمون دانشگاه فرهنگیان نداره و باید برم مرکز استان ک یک ساعت فاصله داره با ما اگه قبول شم چون بچه دارم از رفت و آمد میترسم بچم بلایی سرش بیاد خونه پدرم یا پدرشوهرم 🫠 برا بچم عذاب وجدان دارم ده ماهشه

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

راستش خیلی از درس عقب موندم قشنگ ی دوره باید درسای تخصصی رو آموزش ببينم خودمم تنبلی میکنم  رشت ...

من انسانی بودم

از یه لحاظ اره دغدغه بچه هم هس

منم الان بچم سه ماهس موندم اگ مصاحبرم قبول شم پیش کی بزارمشو برم دانشگاه،حتی دلمم نمیاد یه ساعت ازش دور شم نمیدونم چکار کنم

برا بچت حق دادی نگرانی من کامللللللل درکت میکنم

من انسانی بودم از یه لحاظ اره دغدغه بچه هم هس منم الان بچم سه ماهس موندم اگ مصاحبرم قبول شم پیش کی ...

شما ام شهرتون دانشگاه فرهنگیان نداره؟

شما ام شهرتون دانشگاه فرهنگیان نداره؟

اره نداره ولی مرکز استانمون تقریبا نزدیکه و شوهرمم یه ماه دیگ کارشو انتقال میکنه اونجا،و اونجا خونه میگیریم ک برا منم نزدیک باشه،البته اگ مصاحبرم قبول شم

من خیلی خوندم ولی اخرش هی چیز سختی نپرسید 

من برعکس،خیلی کم خوندم و امروز هم دادم عالیییی بود خیلی راحت بود