2777
2789

فک میکنم همه چی هرروز بدتر میشه و هیچوخ قرار نیس یه روز خوب بیاد 😢💔

من به زودی مامان میشم بگووووو ایشاللاااااا😍💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعیت همینه ها

ولی توی اینستاگرام همه تعطیلات ویلاهای شمالن، توی تونل میرقصن، توی فروشگاهاا اجتاس گرون میخرن...

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.

یعنی شماهامممم ،ارع؟

هعی فک میکردم تهنامن این حسو دارم:")

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.
چون گند زدن ب اینده امون هیچکس امیدی نداره وقتی روز ب روز همه چی داره داغون تر میشه 

اخه فقط اوضاع جامعه نیس ک همه چی حتی هوا هم بد شده قبلنا افتاب میزد ادم جون میگرف یه حس خوبی میداد الان فقط میسوزونه نمیدونم من بد نگا میکنم یا واقعا گند دنیا دراومده

دقیقا منم همینم از درون نابودم و هیچی خوشحالم نمیکنه اون چیزهایی که اگه بودن خوشحالم میکردن جز محالاته

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

واقعیت همینه ها ولی توی اینستاگرام همه تعطیلات ویلاهای شمالن، توی تونل میرقصن، توی فروشگاهاا اجتاس ...

پس ما جزو همه نیستیم😐