2777
2789
عنوان

لعنت به بی پولی

605 بازدید | 10 پست

هر جای زندگی نگاه میکنی که میلنگه چاره اش فقط پوله 

یه طرفش میگیری لنگ نزنه قناعت میکنی باز یه جای دیگش میزنه بیرون 

یخچال خالی

کارت بانک خالی 

خودت و بچه و شوهر لباس لازم

بیماری و هزینه دکتر و دارو

وسایل خونه خراب و تعمیر لازم

نه گردشی نه خریدی نه تفریحی 

از صبح تا شب تو خونه نگاه در و دیوار 

و هزاران چیز دیگه که همش چاره اش فقط پوله

خسته شدم از بس دودوتا چارتا میکنم صبح تا شب 

دیگه پیر و نابود شدم 

این جووننیمه و این وضعمه 

بعدم که سنت میره بالاتر باز یا بی پولی یا پول هم باشه دیگه ذوق و بنیه جوونی نیست که لذتش ببری 

کاش بعضیا نمیومدن بگن بچت تنهاست دومی براش بیار 

یا بیان بگن چرا تو این خونه داغون نشستی؟ چرا جابجا نمیشید برید یه خونه و محله بهتر؟  

ببخشید دوستان واقعا اعصابم خرد بود که این تاپیک رو زدم اگر جوابی به کامنت ها ندادم عذرخواهی میکنم   

صرفا جهت درد و دل زدم این تاپیک رو 

انشالا خدا به همه انقدر بده که ندونه چجور خرج کنه 

تنتون هم سلامت 

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁

بعد هر سخنی ای اسونیه همه روزای نداری و بی پولی رو گذروندیم امیدوارم هر چه زودتر توی سر پایینی زندگی بیفتی و راه برات راحت بشه

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدر اکثر مواقع ادمی نیستم که غصه بخورم ناشکر باشم یا خیلی زندگی رو سخت بگیرم 

ولی امروز واقعا زندگی داره بهم سخت میگیره که همه چی برای تو خونه برای یه نهار یا شام ساده درست کنم لازم دارم ولی پولی نیست 

خدایا واقعا که 

حتما باید بریم دزد بشیم حق این و اون رو بخوریم کلاه سر این و اون بزاریم تا بشه زندگی گذروند؟

شوهر بدبختم چقدر باید جون بکنه صبح تا شب و شبکاری و اضافه کاری وایسه بازم هشتمون گره نه و ده و یازدمون باشه؟  

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁
گل دنیا بده جمهوری اسلامی ایران خوبه  ده سال دیگه ایران بهشت میشه

میخوام نشه ده سال دیگه 

اونموقع شده پنجاه سالم 

بچم عمرش گذشته بچگی نکرده وسایلی اسباب بازی هیچی نداشته و نداره 

شوهرم دیگه بنیه و توان الان رو نداره 

دیگه میخوام چکار؟

چرا الان نباشه که ادم از زندگیش لذت ببره؟

میخوام نشه ده سال دیگه  اونموقع شده پنجاه سالم  بچم عمرش گذشته بچگی نکرده وسایلی اسباب ب ...

اینو به بسیجیا بگو که من گفتم دوست دارم برم آمریکا گفتن برو راحت شیم آمریکا شیر بزرگ پنج دلاره گوشت ده دلار و مرغ دوتا هفت و نیم. دلار  و همچین ارزونه

حق داری درکت میکنم. خودم هم امروز داشتم به همین فکر میکردم آدم های دست و دلباز و مهربون همیشه هشتشون گرو نهشونه ولی آدم های خسیس و ظالم هر روز پولدارتر میشن خدا هم بیشتر کمکشون میکنه. به خدا چند وقته اوضاع مالیمون بدجور خرابه جوری که برای خورد و خوراک حساب کتاب می کنیم دیروز شوهرم تصادف بدجور با ماشین کرد که داغون شد ماشین. امروز یک آدم ظالم که از قضیه خبردار شد با ماشین نوش اومد دم در خونه مون که فقط پز بده هر روز هم پولدارتر میشه

حرفت حقه ولی به جا اینکه به در و دیوار خونه نگاه کنین برین سرکار ، کم تر زاد و ولد کنین

شوهرم سرکار میره خودم هم در حال یادگیری ترید هستم که کمک خرجمون بشه در اینده 

کمتر زاد و ولد کنیم؟

یکی بیشتر ندارم و حاضر هم نشدم حرف کسی رو گوش بدم و بکنمشون دوتا که مبادا اولی تنها باشه

فکر کردی مثلا دو سه تا بچه دارم؟