2777
2789

من یه بچه دارم با حاملگی بدون مشکل ولی بعدازاون چندبار سقط کردم از همون اول بارداریام با لک وبعدم خونریزی و انقبلض وسقط 

میخام بدونم کسی این مشکلو داشته؟دلیلش چی بود ؟اصلا فامیل نیستیم مشکل خاصی ندارم و فقط شوهرم مشکل اسپرم داشت دقیق نمیدونم چ مشکلی دکتر گفت صفره نمیشه ولی دارو داد بعد گفت که خیلی خوب شده بعد باردارشدم بازم سقط شد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من نه دقیق مثل شما اما بعد از زایمان اولم ۳ بار باردار شدم و سقط شد و دفعه ۴ پسرم به دنیا آمد بعد پسرم یه سقط داشتم دیگه بیخیال شدم هیچ مشکلی از نظر جسمی ندارم

فقط احتمال ارثی بودنش هست چون مادر بزرگمون  هر ۷ سال بچه دار میشد ما بین این ۷ سال تمام بارداری هاش سقط میشد منم دقیقا مثل همون هستم

من نه دقیق مثل شما اما از زایمان اولم ۳ بار باردار شدم و سقط شد و دفعه ۴ پسرم به دنیا آمد بعد پسرم ی ...

تو بارداری موفقتون لکه بینی ومشکل خاصی نداشتین؟اون سه تا تو چند هفته سقط کردین؟شوهرتونم مشکلی نداره؟

من دخترم خداخواستس بدون‌مشکل دنیا اومد.هم بارداری هم زایمان خیلی راحتی داشتم.دومی ولی قلبش نمیزد.چرا ...

قلب تشکیل شد بعداز کار افتاد؟هیچ مشکلی ندارین خودتون یاهمسرتوت؟