2777
2789
عنوان

دانشجو پزشکی یا دندون هست؟سوال کنکوری دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 62 پست
استارتر منم امسال کنکور دارم ولی به نظرم اشتباهه که اصلا تست نزنی خب لازم نیست که ازهمون اول تست قوی ...

من فقط یک درخواست دارم از شما اون هم  این هست که چطوری این گوشی لامصب رو بزارم کنار دیگه کلا نرم سمتش😂

اقا هستم،                                                                      میرسم به اونی که باید برسم❤💗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اها فکر کردم امسال رو میگی

نه عزیزم من ۱۴۰۴ قراره کنکور بدم 

راستی معدلتون چند بود سال قبل؟

اقا هستم،                                                                      میرسم به اونی که باید برسم❤💗
من فقط یک درخواست دارم از شما اون هم  این هست که چطوری این گوشی لامصب رو بزارم کنار دیگه کلا نر ...

امسال یازدهمی؟

یهو کلا کنار نذار که اذیت بشی ب مرور کمترش کن

وقتی کمترش کردی،چک کردن گوشی رو بزار برای ی تایم مشخص مثلا اگه تاساعت۱۱شب درستو خوندی اون موقع میتونی برای نیم یاحداکثر یک ساعت گوشیتو چک کنی.

باید خودت بخوای وگرنه هیچ روشی برات جواب نمیده،اراده کن مطمئن باش ک موفق میشی😅💗🌸

امسال یازدهمی؟ یهو کلا کنار نذار که اذیت بشی ب مرور کمترش کن وقتی کمترش کردی،چک کردن گوشی رو بزار ...

بله یازدهمم

من یکسال گوشیو کامل گذاشتم کنار و نتیجش شد معدل خیلی خوب ولی تابستون نمی تونم برارم کنار

مرسی همچنین امیدوارم شما هم موفق باشی❤🌹

اها پس خیلی خوبه ازالان تلاشتو بکن ک بعد مثل من پشیمون نشی. معدل سال یازدهمم۱۹/۸۴

الان پشیمون چی هستی با این معدل؟😂😂

الان پشیمون چی هستی با این معدل؟😂😂

معدل یازدهمم که ب کنکور ربطی نداره،من پارسال اصلا برای کنکور نخوندم فقط برای معدل خوندم،یعنی الان تازه میخوام برای کنکور شروع کنم🥲

معدل یازدهمم که ب کنکور ربطی نداره،من پارسال اصلا برای کنکور نخوندم فقط برای معدل خوندم،یعنی الان تا ...

خوب برا هر دو تا می خوندی